Dezvăluiri din trecutul lui Brigitte Sfăt! ”Am fost manechin la Zina Dumitrescu!” Ce a determinat-o însă pe brunetă să renunțe la modă

Brigitte Sfăt a cochetat în tinerețe cu lumea modelingului de top

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Brigitte Sfăt este o sursă nesecată de surprize! Fosta soție a lui Ilie Năstase nu s-a sfiit să vorbească despre trecutul ei sumbru, despre anii în care a fost nevoită să reziste în închisoare sau să aducă pe micul ecran momentele dramatice din căsnicia controversată cu fostul mare tenismen!

Mulți ar spune că secretele frumoasei brunete se opresc aici, că nu mai este nimic de aflat despre ea! Greșit, Brigitte, în stilul ei contrazice totul și, recent, a povestit despre o anumită etapă din viața ei, și anume, aceea de model!

Citeste si: Ricardo, criză de nervi la Puterea Dragostei! „Hai să ne și f***m”

Citeste si: Ralucăi de la ”Puterea Dragostei” i s-a făcut rău! Are stări de leșin: ”Se gândește încontinuu că Ricardo va pleca”

Citeste si: Anna Lesko, criticată dur de fani! A încercat să pozeze sexy, dar... „Nu prea ți-a ieșit poziția. Zici că esti leșinată”

Brigitte Sfăt a fost manechin de top! Culmea, deși era căsătorită!

Astfel, puțini știu că Brigitte Sfăt a fost manechin de top! ”La 19 ani, atunci când l-am cunoscut pe primul meu soţ, lucram în Bucureşti ca manechin la Zina Dumitrescu, însă, m-am întors la Timişoara să-mi continui facultatea şi, în acelaşi timp, mi-am deschis aici o agenţie de manechine. Acesta a fost primul meu business şi, ulterior, când aveam 25 de ani, a trebuit să preiau afacerile bărbatului meu care, în urma unui infarct, a decedat”, a declarat Brigitte în publicația cityvisionmagazine. Vedeta a specificat și de ce a ales să iasă definitiv din lumea modei. ”Am moştenit două cluburi, un restaurant şi un hotel aflat în construcţie, însă nu cunoşteam domeniul şi totul a fost absolut nou pentru mine. Mi-a fost foarte greu la început. Apoi, am învăţat din greşeli, dar toată experienţa acumulată în Timişoara m-a ajutat să mă dezvolt, ulterior, în Bucureşti. A trebuit însă să renunț la ce îmi plăcea mult, fashionul”, a conchis bruneta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate