Dezvaluiri dure ale Biancai Brad: "De aceea am inteles-o atat de bine pe Madalina Manole, al carei gest m-a marcat profund!"

Actrita Bianca Brad, care a trecut si ea printr-o depresie crunta, ce a facut-o sa se gandeasca la sinucidere, a marturisit ca a inteles gestul fatal al Madalinei Manole.

novalue
Autor: Matei Vaihan

Bianca Brad a pierdut o sarcina, in 2007, cu foarte putin timp inainte sa nasca, iar tristul eveniment a facut-o sa traiasca o depresie profunda. Actrita a marturisit ca s-a gandit de mai multe ori la sinucidere, dar ca a fost salvata de credinta in Dumnezeu si de prezenta baietelui ei, Luca. „Atunci când că­zu­sem în acea depresie crun­tă, nu doar că nu mă mai puteam bucura nici măcar de Luca, ci, mai grav, propriul meu copil nu mai constituia pentru mine un motiv să vreau să trăiesc.

Ştiu cum sună asta şi ştiu că e greu de înţeles de către cei care nu au trecut prin aşa ce­va. Mă simţeam o mamă groaznică, sentimentul de vinovăţie fiind un "bo­nus" pe lângă celelalte gânduri negre, care îmi anihilaseră voinţa şi cel mai mic strop de spe­ran­ţă”, a marturisit Bianca Brad intr-un interviu pentru Formula AS. Actrita a comparat starea sa de atunci cu cea a Madalinei Manole, care s-a sinucis in 2010, dupa ce s-a otravit. "Realizam în ce stare sunt şi, cu toate astea, nu puteam ieşi din ea. De aceea am înţeles-o atât de bine pe Mădălina Manole, al cărei gest m-a marcat profund, retrăind durerea mea şi reamintindu-mi de cât de aproape am fost de gestul final. Mi-a părut şi îmi pare nespus de rău pentru ea şi pentru familia ei şi, văzând câtă durere a lăsat în urmă, sunt recunoscătoare că eu am reuşit să ies din acel infern care mă trăgea în jos, precum o mlaştină sinistră”, a dezvaluit Bianca Brad.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies