Dezvăluiri emoționante din trecutul lui Andrei  de la Survivor România! ”A cântat în corul bisericii de mic”! Cine a fost persoana care l-a determinat să facă acest lucru în fiecare duminică

Andrei Ciobanu a rămas fără mama în urmă cu cinci ani, însă întotdeauna, războinicul de la Survivor România  își aduce aminte de ea și de felul în care l-a susținut cu multă emoție

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Andrei Ciobanu este fără îndoială unul dintre cei mai puternici, dar și carismatici concurenți de la Survivor România! Fire sportivă, deși meseria lui de bază este aceea de profesor de muzică, războinicul, originar din Bacău, face furori pe trasee, fiind desemnat mai mereu cel mai productiv om al săptămânii.

Totuși, dincolo de valoarea din show, Andrei a creat și o serie de controverse în competiție. Disputa lui la nivel verbal cu Ghiță de la Faimoși a fost una extrem de mediatizată, iar stilul miștocar i-a fost taxat de Ana Pal, care, într-un acces de furie, i-a dat un cap în plină figură și l-a pus la pământ!

Andrei de la Survivor România a sărutat-o pe Karina, pe plajă

Mai mult decat atât, Andrei de la Survivor România a fost și protagonistul unor scene romantice, întrucât, din câte se pare, în concursul din Republica Dominicană, bărbatul și-a găsit jumătatea, pe războinica lui Karina, fata în fața căreia și-a deschis inima și, într-o clipă de romantism, a dus-o pe plajă, să îî spună că este îndrăgostit nebunește de ea, i-a dăruit o inimă din nună de cocos, apoi a sărutat-o pasional!

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Emanuel Neagu, Razboinicul de la „Survivor Romania”, pe punctul de a-si pierde fratele geaman: "Era legat de pat..."

Citeste si: Ana Maria Pal de la Survivor România, amenințată cu bătaia și pușcăria! Ce s-a întâmplat după ce Daily Mail a scris despre capul în gură aplicat lui Andrei

Citeste si: Elena Ionescu de la Survivor Romania, secretul virginității! La 24 de ani, mama ei spunea că încă este ”fecioară”!

Andrei de la Survivor România a cântat în corul bisericii! ”În fiecare duminică, eram acolo, alături de mama”

Dincolo însă de lucrurile bune care i se întâmplă în viața lui și în show-ul din Republica Dominicană, Andrei Ciobanu ascunde o mare durere în suflet! ”Mama nu mai e…În urmă cu cinci ani, am pierdut-o, răpusă de o boală. Sufăr enorm că nu mai este alături de mine, de la ea, am moștenit talentul muzical, sensibilitatea. Mi-a fost foarte greu când a încetat din viață. Nici acum nu am putut trece peste ce s-a întâmplat”, a spus bărbatul în emisiune.

Dacă de la mama lui a moștenit talentul muzical, ei bine, femeia a fost și cea care i-a îndrumat pașii pentru a putea să se exprime în public și să fie alături de Dumnezeu. Astfel, chiar din spusele lui, Andrei de la Survivor România a cântat în corul bisericii și i-a plăcut foarte mult acest lucru! ”În fiecare duminică, eram acolo, alături de mama. A fost persoana care de fiecare dată era lângă mine, orice aș fi făcut! Am iubit-o și am respectat-o enorm și nu cred că voi avea lacrimi suficiente pentru a o plânge întotdeauna”, a spus războinicul.

Galerie foto 
Citește și:

Povestea dramatică de dragoste a faimoasei Ana Pal cu tatăl copilului ei. ”Am stat doi ani împreună, apoi m-a părăsit! S-a dus cu alta”!

Primele declarații ale tatălui Războinicului Andrei Ciobanu, de la “Survivor România”, despre povestea de dragoste înfiripată între Andrei și Karina: „Adevăratele caractere se...

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

Graţiela de la Survivor România a fost sfătuită să nu se cupleze cu actorul Andrei Duban pentru că este afemeiat! „Am fost avertizată că îi cam fug ochii după femei”

Faimosul Mirel Drăgan o face praf pe Ana Pal după ce l-a bătut pe Andrei la Survivor! ”Este un gest absolut incalificabil” EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies