Vedete

Dezvaluiri emotionante din ziua in care a murit Denisa Manelista! La un an de la decesul ei, s-a aflat ce s-a intamplat cu adevarat! “Intrase in transa”!

Sora Denisei Raducu a povestit care au fost ultimele clipe din viata cantaretei

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Dezvaluiri emotionante din ziua in care a murit Denisa Manelista! La un an de la decesul ei, s-a aflat ce s-a intamplat cu adevarat! “Intrase in transa”!icon photo

Anul trecut, pe 23 iulie, Denisa Raducu a incetat din viata! La doar 27 de ani, indragita cantareata de muzica de petrecere a inchis ochii pentru totdeauna dupa o lupta crancena cu o maladie la ficat!

Denisa Manelista, dezvaluiri incredibile la un an de la moartea ei! "Nu se misca si respira greoi"

Sora cantaretei, Adelina, a fost cea care i-a fost aproape pana in ultima clipa si nici acum nu poate uita ziua in care Denisa a murit! (intra sa vezi cu cine a inlocuit-o Ticy pe Denisa)

“Denisa incerca sa traiasca! Avea o vointa extraordinara sa ramana alaturi de noi! Imi amintesc ca mereu ma intreba daca o sa se faca bine candva! Destinul insa a vrut altfel! In ziua in care a inchis ochii, stiu ca era linistita! Mi-a spus ca vrea sa se odihneasca si eu chiar credeam ca o sa doarma, fiindca ii era putin rau dupa medicamente. Totusi, ceva m-a pus pe ganduri dupa vreo ora, atunci cand am privit-o! Parca nu mai era sora mea cea care se lupta cu boala, ci o persoana in transa! Nu se putea misca si doar respire greoi. Mi-am dat seama atunci ca totul s-a terminat si nimic nu se mai putea face pentru ea”, a dezvaluit Adelina in urma cu cateva zile.


 

 
ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”icon photo

Vedete

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”

Situaţie fără precedent pentru Hasibe. Dupa ce a fost curtata indelung de Mumtaz, Hasibe pare ca s-a mai “inmuiat” putin.

Titlu secțiune