Dezvăluiri EXCLUSIVE! Când va putea reveni Andreea Bălan pe scenă?

Chiar dacă sunt îmbunătățiri în starea de sănătate a Andreei Bălan, internată și acum în clinica privată în care a născut, situația artistei este departe de a fi una de invidiat.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mai mult decât atât, se pare că Andreea Bălan nu își mai pune acum problema revenirii rapide pe scenă, așa cum a făcut-o după prima naștere, recomandările medicilor fiind extrem de ferme în cazul ei cu privire la perioada de recuperare.

Citeste si: Adevărul despre intervenția care i-a salvat viața Andreei Bălan! Ce s-a întâmplat, de fapt, în sala de operații

Citeste si: Prima declarație a Andreei Bălan de pe patul de spital după ce a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană

Citeste si: Adevărul despre ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan în sala de nașteri! De ce a făcut artista stop cardio-respirator

”Din ceea ce am înțeles, va fi nevoită să aștepte cel puțin șase luni până se va întoarce pe scenă. Ba chiar mai mult, Andreea nu va avea voie să facă niciun fel de efort cel puțin jumătate de an, nici să cânte nu va avea voie. Nu mai spun de dans, va fi o problemă mult timp de acum înainte. Medicii i-au spus să aibă mare grijă în perioada de recuperare”, ne-a spus, în exclusivitate, un apropiat de-al Andreei Bălan.

Evident, aceasta este încă o veste proastă pe care Andreea Bălan a primit-o în ultima vreme, mai ales că își făcuse planuri că nu va sta prea mjult departe de scenă și, evident, va reunși să revină în ”afaceri” cât mai repede, nenumăratele sale postări pe blog fiind de-a dreptul explicite în acest sens. ”Andreea voia să stea câteva luni acasă, apoi să revină la concerte. Ea a explicat că ea este cea care are grijăp, financiar, de familie și de cei din trupa ei, iar o pauză prea mare îi aduce pierderi materiale greu de suportat. Acum însă, dacă va ajunge pe scenă în iarnă e mare lucru”, ne-a mai spus sursa citată.

fara descriere

Ce spun medicii despre starea Andreei Bălan

”Pentru că am primit mai multe solicitări din partea ziariștilor, cu acordul familiei va informăm că evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să stea de vorba cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește. Pe măsură ce avem noutăți vi le vom comunica. Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultațiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nașteri. Că și în cazul tuturor pacienților Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viață privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei”, este comunicatul remis presei de clinica privată. Surse medicale au anunțat că doctorul care i-a salvat viața Andreei Bălan a venit de acasă. Medicul Doru Herghelegiu, care este și directorul clinicii, se afla acasă când a primit apelul telefonic care îl anunța ce se întâmplă. În mai puțin de 15 minute, Doru Herghelegiu a ajuns la spital și a intrat în sala de operație, reușind să-i salveze viața proaspetei mămici, Andreea Bălan.

fara descriere

Andreea Bălan, stop cardio-respirator în timpul nașterii

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, în cursul zilei de luni, în timp ce medicii o supuneau unei operații de cezariană. Din fericire, starea ei a fost stabilizată, iar artista se recuperează acum după ce a adus pe lume cea de-a doua fetiță. Vestea că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator i-a alarmat pe fani, iar mulți dintre ei și-au reamintit declarațiile artistei chiar înainte de a naște. "Dintotdeuna mi-am dorit 2 copii și am știut că într-o zi dorința se va îndeplini. Mă bucur că sunt fete amândouă și sper să se iubească la infinit și să se susțină. Este ultima burtică din această viață și profit la maxim în ultimele zile, de loviturile drăgălașe din burtică", a scris Andreea Bălan, cu doar 2 zile înainte de a naște. "În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardiorespirator. În acest moment ea este stabilă. Fetiță noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Va mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei", a transmis George Burcea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate