Dezvăluiri exclusive! Ce spune Beyonce de România despre Philip de la ”Puterea Dragostei”!

După ce presa a speculat că Beyonce de România ar fi motivul despărțirii dintre Philip și Berna de la ”Puterea Dragostei”, WOWbiz.ro a aflat, în xclusivitate, ce se petrece, de fapt, între cei doi.

Beyonce de Romania
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Beyonce de România, pe numele ei adevărat Mădălina Dumitriu, a vorbit, în exlcusivitate pentru WOWbiz.ro despre relația pe care o are cu Philip de la ”Puterea Dragostei” și care sunt motivele pentru care cei doi sunt văzuți, în ultima vreme, împreună.

Citeste si: Philip de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Berna pentru ”Beyonce” a lui Nicolae Guță?! În ce ipostaze controversate s-au filmat

”Nu se pune problema unei relații între noi, nu suntem iubiți, suntem, în primul rând amici”, ne-a spus Beyonce de România. Mai mult decât atât, a precizat fosta iubită a manelistului Nicolae Guță, relația dintre ea și Philip de la ”Puterea Dragostei” este una mai veche.

Beyonce de Romania
Beyonce de Romania si Philip de la Puterea Dragostei, colaborare suspecta

”El este rudă cu o nepoată de-ale mele. Suntem amici. De ce am filmat împreună? Păi e simplu! Am decis că este cazul să ne creștem conturile de instagram împreună, să ne asociem, să facem, cum s-ar spune, schimb de like-uri. Dar suntem doar amici, ar fi fost culmea să mă bag eu între Philip și Berna. Ce s-a întâmplat între ei este treaba lor, eu nu am de-a face cu asta, nu e iubitul meu să îi pun întrebări”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Beyonce de România.

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Citeste si: Beyonce de România și-a expus decolteul! Cum arată la doi ani de la operația care a lăsat-o fără bust

Philip și Berna de la ”Puterea Dragostei”, despărțire definitivă

Povestea de iubire dintre Philip de la ”Puterea Dragostei” și Berna s-a încheiat definitiv. Cei doi au ales să pună punct relației, după o perioadă de certuri și împăcări.

Deși tânărul a cerut-o în căsătorie pe Berna, pe malul Bosforului, în Istanbul, iată că după o lungă relație au ales să-și spună ”adio”. Ba mai mult decât atât, Berna, fosta concurentă de la Puterea Dragostei le-a spus susținătorilor ei că despărțirea este definitivă.

Philip si Berna de la ”Puterea Dragostei”
Philip si Berna de la ”Puterea Dragostei” s-au despartit definitiv

”Vă rog din suflet să nu mă mai asociați cu Philip pentru că eu cu el nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată.

Vă mulțumesc”, a spus Berna despre despărțirea de Philip de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Cristina lui Guță va lua foc când va afla asta! Ce a făcut manelistul cu Beyonce de România când s-au văzut față în față! Dezvăluirile care vor arunca lumea manelelor în aer

Beyonce de România are o fetiţă cu Nicolae Guţă

Micuţa Anais s-a născut în urmă cu patru ani însă, de mai bine de doi ani încoace este crescută doar de mama şi de bunica maternă, tatăl ei natural uitând practic de ea. În vara anului 2019, Mădălina, alias Beyonce de România, l-a dat în judecată pe Guţă, tatăl fetiţei ei. Aceasta le-a solicitat judecătorilor să stabilească cuantumul pensiei alimentare pe care Nicolae Guţă trebuie să o plătească pentru fetiţa lor, micuţa Anais. Procesul s-a încheiat anul acesta, în martie, judecătorii stabilind că manelistul trebuie să achite 274 de lei pe luna pentru întreţinerea şi creşterea fetiţei.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Despărțire definitivă între Berna și Philip de la Puterea Dragostei. Nici nu vrea să mai audă de el: ”Nu mă mai asociați cu...”

Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au împăcat, la scurt timp după ce și-au spus adio! "Mă doare sufletul..."

Berna si Philip de la Puterea Dragostei, din nou în pragul despărțirii! Motivul principal pentru care își spun adio: "Poate să fie altă fată în viața lui" EXCLUSIV

Horoscop Zilnic Vineri 7 Mai 2021: nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor, care se va concretiza într-o afacere

Izvorul Tămăduirii, tradiții și superstiții! Ce nu avem voie să facem azi? Este strict interzis

DEZASTRU! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Un om de știință a prezis acum 70 de ani că un anumit „Elon” va duce omenirea pe Marte. Elon Musk este omul din profeție?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies