Dezvaluiri exclusive! De ce i-a suparat Becali pe detinutii de la Poarta Alba. Gigi mananca in puscarie doar din pachetelul de acasa 

Miron Cozma face dezvaluiri despre viata lui Gigi Becali in inchisoarea de la Poarta Alba!

Distribuie pe:

fara descriereGigi Becali a fost tansferat de la Penitenciarul Jilava la cel de la Poarta AlbaDe cand a fost transferat de la penitenciarul Jilava la Poarta Alba, in judetul Constanta, Gigi Becali a reusit sa-i irite pe unii detinuti carora, conform spuselor lui Miron Cozma, trecut si el in urma cu mult timp prin inchisorile din Romania, le-au fost ingradite anumite drepturi. “Cand Becali iese la vizita, toti ceilalti detinuti sunt inchisi in celule. S-a cam strans surubul de cand Gigi a fost adus acolo, lucru care a reusit sa-i irite pe multi dintre cei aflati in detentie acolo, in regim deschis sau semi deschis”, a explicat Miron Cozma pentru WOWbiz.ro.fara descriereAcesta este spatiul destinat detinutilor care vor sa faca exercitii fiziceTot Miron Cozma a dezvaluit faptul ca Gigi nu se atinge de mancarea din penitenciar, hranindu-se doar din pachetele primite de-acasa. “Mancarea de-acolo este sub orice critica dar Gigi mananca doar din ceea ce primeste de-acasa. In general e mancare neperisabila, pe care el, la fel ca si ceilalti detinuti si-o depoziteaza in cambuza. Sunt niste sertare care apartin fiecarui detinut in parte”, a mai spus Cozma. Cum la Jilava, lui Gigi i se facea zilnic masaj, contra durerilor de spate, WOWbiz.ro va prezinta  o imagine inedita cu locul in care el va putea sa desfasoare anumite activitati sportive, acolo , existand si o masa ce poate fi folosita pentru masajele latifundiarului din Pipera.

De cand asteptai sa afli ce face Gigi Becali in puscarie? Informatii halucinante direct de la sursa! Un detinut s-a confesat la vorbitor: "Dupa ce a facut gimnastica, m-am dus la el si i-am facut masaj!"

VEZI cu cati detinuti sta Gigi Becali intr-o celula, la Poarta Albă

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate