Dezvăluiri EXCLUSIVE! Răzvan Botezatu a dat lovitura, în Germania! Din ce trăiește prezentatorul TV

Răzvan Botezatu pare mai relaxat ca niciodată după ce a recunoscut, în exclusivitate pentru WOWbiz..ro, că este gay și s-a mutat în Germania. Mai mult, acolo, recunoaște el, reușește, în sfârșit, să se descurce... onorabil.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Deși a renunțat la o carieră care promitea în televiziune, acum, Răzvan Botezatu nu regretă nicio secundă decizia care l-a dus departe de România și de lumea showbiz-ului de la noi.

Citeste si: Răzvan Botezatu, cutremurat de moartea lui Răzvan Ciobanu: „Sunt fără cuvinte”

Citeste si: Șoc în showbiz! Un prezentator celebru, ședință foto nud pentru un calendar gay! Video

Citeste si: Răzvan Botezatu, probleme în amor cu nemții! ”Sunt reci, plictisitori și exagerat de ordonați”

 

fara descriere

”Sunt bine, în sfârșit, sunt bine, în Germania. Am învățat limba, o vorbesc deja bine, nu mai am probleme”, ne-a spus, în exclusivitate, Răzvan Botezatu. Mai mult, recunoaște el, situația lui financiară este mai bună decât s-ar fi așteptat. ”Am plecat în Germania pentru că, după ce am renunțat la a mai prezenta matinalul, nu aveam cum să mai fac față din punct de vedere financiar, cheltuielile fiind suficient de mari. Acum însă, de ceva vreme, chiar dacă nu lucrez propriu-zis, adică nu merg la serviciu, la birou, câștig mai bine ca înainte. De vreo trei ori mai bine (râde, n. red.). Adică fac bani din instagram și sunt pr la o aplicație, la Red Carpet, și de acolo îmi vin suficienți bani pentru a mă descurca de-a dreptul onorabil în Germania. Oricum, sunt și mama și sora mea acolo, nu îmi făceam griji, dar mă descurc”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Răzvan Botezatu.

E adevărat, nu a renunțat la ideea de a face televiziune, dar recunoaște că ar fi foarte greu de convins să se întoarcă în România. ”Mă gândesc la televiziunea din Germania, este cu totul și cu totul altceva acolo”, ne-a mai spus Răzvan Botezatu.

fara descriere

Răzvan Botezatu a recunoscut că este homosexual, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

"Am fost agresat atât fizic cât și verbal doar pentru că unii presupuneau că aș fi gay. Am fost împins de multe ori, etichetat și pus la zid. Au fost multe nopți în care am plâns. Observațiile homofobe se fac mereu ... "E gay!" - o sentință pe care am auzit-o din nou și din nou, chiar de la oameni apropiați de mine. Și sincer ... nu-mi pasa. Cred că sunt liber să iubesc pe cine vreau eu ... și cred că nimeni nu are dreptul să judece! ", ne-a spus Răzvan Botezatu, cel mai bun prieten al lui Biancăi Drăgușanu. "Am hotărât să nu mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual. Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay, și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim sunt doar în intimitate, în rest sunt același om. Doar că nimeni nu ar trebui să judece ce facem în momentul în care ne manifestăm iubirea. Mă simt eliberat că nu mai trebuie să mă ascund" , a spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Răzvan Botezatu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate