Dezvăluiri explozive despre trecutul lui CRBL. Ce legătură are Oase

Prietenia de peste 15 ani dintre foştii câştigători ai concursului “Asia Express” s-a transformat brusc într-o mare duşmănie

Distribuie pe:

Autor: D.A.

fara descriere


In articol:

Cearta a început după ce Oase a acceptat să prezinte fără CRBL ediţia care tocmai s-a încheiat a reality-show-ului. CRBL l-a taxat dur într-un videoclip, în care aruncă în foc pozele lor, dar și într-un video urcat pe contul său de YouTube. Iată însă că foştii lor colegi de dans suşţin că, de fapt, nici unul dintre ei nu este fără de păcat, venind cu dezvăluiri incendiare.

CRBL trimite săgeți prin versuri

Scandalul dintre Eduard Mihail Andreianu (41 de ani) sau CRBL, cum e cunoscut în lumea muzicii, şi Ionuţ Oase Dongo, ex-TAZ, pe numele de scenă, nu se stinge cu una cu două, căci există resentimente de ambele părţi. Fostul solist al trupei Simplu a povestit, în urmă cu o săptămână, cum a fost “înjunghiat pe la spate” de cel mai bun prieten, cu care se ştia de 15 ani.

CRBL şi-a manifestat supărarea şi într-un videoclip dur “Cine mi-s”, cu versuri dureroase: “E foame de bani, bani/Şi se crede, cine mi-s/, În lupta contracronometru/, Pentru o condiţie/, Eşti doar o panaramă, /Ce se visează miss/, Că e foame de bani/”.

Iar un altul a adăugat: “CRBL nu are dreptul să-l critice pe Taz pentru că ne-a luat mulţi bani din onorariile care ni se cuveneau. Şi-a luat maşină cu banii ăia, autoturism cu care s-a răsturnat. Nu este în măsură să arunce cu piatra, pentru că a făcut multe lucruri urâte. Dar ne-a şi ajutat, nu pot să nu spun asta. Sunt oameni şi oameni, însă nici unul dintre ei nu este nepătat. Taz a profitat cât a putut de prietenia lui, şi acum lui CRBL îi pare rău. Mai bine s-ar pensiona şi ar avea grijă de copilul lui decât să se ducă să spună prostii”, ne-a mai spus un alt coleg. Luni, pe 27 aprilie, acesta va lansa un nou videoclip, “Avant în vene”. În tot acest scandal de proporţii, Oase nu a dorit să comenteze, pentru a nu inflama lucrurile şi mai tare, notează click.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate