DEZVALUIRI FABULOASE! Duminica te impartaseste, iar luni iti ia casa! El este preotul din Bucuresti care este si executor judecatoresc!

Am trait s-o vedem si p-asta! Un preot care slujeste la una dintre cele mai ”de fite” biserici din Bucuresti practica in “timpul liber” o meserie care n-are absolut nicio treaba cu ideea de smerenie propovaduita de cultul crestin! Ei bine, taica popa Mihai Dima este executor judecatoresc!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereParintele Dima, la slujba cu Sfanta Evanghelie in maini (foto:evz.ro)Fara indoiala, sa fii executor judecatoresc inseamna sa practici o meserie foarte respectata, insa incredibil de dificila! Practic, daca esti executor judecatoresc, pui in aplicare o sentinta a unei instante! De exemplu, daca nu-ti platesti un credit, banca te da in judecata iar o instanta poate decide ca trebuie sa ti se ia proprietatea! Cine credeti ca pune in aplicare sentinta? Executorul judecatoresc, cum este si Mihai Dima, un preot care slujeste duminicile la Biserica “Domnita Balasa” din Bucuresti, celebra catedrala “de fite”, lipita, culmea, chiar de Tribunalul Bucuresti!

fara descrierePreotul Dima figureaza pe site-ul Bisericii Domnita BalasaAsadar, duminica, dupa slujba, mergi la preotul Dima sa te spovedesti, ii spui tot ce ai pe suflet si ii ceri sa se roage pentru tine! Doar ca a doua zi, ai mari sanse ca la usa sa-ti bata acelasi Dima, dar nu in calitate de preot, ci ca sa-ti ia masina, casa  sau ce mai ai tu de valoare.

fara descriereBiserica Domnita Balasa, una dintre cele mai frumoase catedrale din taraPotrivit unor surse din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane, Patriarhul Daniel nu are o problema cu meseria pe care o practica Dima, ba din contra, Prea Fericitul l-a preotit in urma cu patru ani. Mai mult, Patriarhul i-ar incuraja pe popi sa-si castige veniturile si din alte surse iar meseria de preot sa o practice mai mult benevol.

fara descriereDima apare si pe site-ul executorilor judecatorestiInteresant este faptul ca parintele Dima are in palmaresul sau exacutari spectaculoase. Potrivit evz.ro, taica popa ar fi pus in aplicare, in 2010, o sentinta care obliga Primaria Capitalei sa-l despagubeasca pe afaceristul Costica Constanda cu fabuloasa suma de 35.978.273 lei, la vremea acea aproximativ 8,5 milioane de euro!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate