Dezvăluiri halucinante făcute de un tânăr! "Cristian Pomohaci m-a violat! Aveam 13 ani. M-a abuzat sexual timp de doi ani!” confesiunea incredibilă a unui bărbat care este tatăl a trei fetiţe

Scandalul în care a fost implicat preotul Cristian Pomohaci este departe de a se fi terminat, iar acum apar noi acuzaţii grave la adresa acestuia. Mai exact, după ce un tânăr de 17 ani l-a înregistrat pe fostul preot în timp ce îi cerea favoruri sexuale contra cost, un altul s-a hotărât să vorbească.

Autor: T.S.

În vârstă de 28 de ani şi cu trei copii, bărbatul care acum locuieşte în Franţa, a povestit că timp de doi ani ar fi fost violat în repetate rânduri de Cristian Pomohaci în casa lui de la Moşuni.

El avea 13 ani când s-ar fi întâmplat ororile iar acum are 28 şi este tatăl trei fetiţe. N-a uitat însă nicioata, spune el, clipele de groază prin care a trecut şi a povestit cum în final a reuşit să fugă din casa lui Pomohaci.

Reporter: Şi, dumneavoastră, încetul cu încetul, aţi observat că erau nişte copii care intrau la părintele Pomohaci în camera, în dormitor, şi ieşeau dimineaţă!
Tânăr: În fiecare seară!
Reporter: Copiii intrau acolo, da? Un copil, pe rând? Sau câte doi deodată... Sau cum?
Tânăr: Pe rând! Părintele te-a chemat în camera la el! Nu zicea special: Hai la mine! Sau dacă nu era aşa, zicea, între timp, când pleca, zicea în şoaptă sau aşa încet: Deseară vii să mă vezi un pic!”

Mai mult, se pare că o femeie de încredere a fostului preot ducea minorii seara în camera lui Pomohaci, iar în urmatoarea perioadă copiii aveau bunuri noi.

Tânăr: “Toţi cei care îi treceau prin cameră după 2-3 zile aveau un telefon nou-nouţ sau bani.”

Tânărul a fost şi ele ademenit şi spune el, violat doi ani la rând.

Tânăr: După câteva zile mi-a zis: Vii pe la mine, până în camera?. Am trecut prin camera dansului şi o seară am dormit acolo şi practic am fost violat, în mare.. nu puteam să zic nimic!
Reporter: Aţi fost violat la 13 ani, da?
Tânăr: La 13 ani, da!
Reporter: De Cristian Pomohaci, da?
Tânăr: Exact! Exact!
Reporter: Cât timp au durat aceste lucruri?
Tânăr: Cât timp am fost acolo! Tot timpul!
Reporter: Şi cât timp aţi fost acolo?
Tânăr: Cam doi ani am stat acolo!

După doi ani de chinuri cumplite tânărul a fugit din casa fostului părinte. Bărbatul care a făcut aceste dezvăluiri trăieşte în Franţa de ani buni, are trei fetiţe şi este în acest moment divorţat. V ezi întreg interviul, aici!

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies