Dezvăluiri în lacrimi, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Vedeta este îngenuncheată: „Și mama are cancer. Îmi este foarte frică”

Maria Andria, cântăreața diagnosticată cu o tumoră la gât, face mărturisiri cumplite despre boala de care suferă

Distribuie pe:

Autor: O.N.

 Dezvăluiri în lacrimi după ce a fost diagnosticată cu cancer. Vedeta este îngenuncheată: „Și mama are cancer. Îmi este foarte frică”


In articol:

Maria Andria, cântăreața din România diagnosticată recent cu cancer face mărturisiri cutremurătoare despre  tumora care i-a crescut pe gât! Vedeta este de-a dreptul îngrozită de ce i s-ar putea întâmpla, mai ales că și mama ei suferă de cancer. Medicii au programat operația de urgență, luni dimineața.

Primele declarații ale Mariei Andria după ce a aflat că are cancer

„Sunt bolnavă. Nu voiam să cred când mi s-a spus chestia asta, că am tumoră la gât. Chestia este că și mama mea are cancer. I-am zis mamei mele că dacă așa mi-a fost dat de la Dumnezeu, nu am ce să fac.  Am făcut biopsia azi dimineață. Am și infecție din cauza salivei care se duce în altă parte a gâtului și luni o să intru în operație.

Citeste si: Ziua în care România nu va mai avea cazuri de coronavirus. Cât de aproape suntem? Ce spun specialiștii

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Întrebare inedită în timpul conferinței lui Klaus Iohannis: „Unde v-ați tuns?”. Care a fost răspunsul președintelui

Citeste si: Drama unui mare actor român. Boala l-a îngenuncheat pe Vladimir Găitan: „Simt că sfârșitul îmi e aproape”

 Dezvăluiri în lacrimi după ce a fost diagnosticată cu cancer. Vedeta este îngenuncheată: „Și mama are cancer. Îmi este foarte frică”

Mi-au spus și doctorii că acolo unde am eu tumora este foarte periculos. Îmi este foarte frică. Operația o să țină 6 ore. O să o facă luni dimineața și nu o să pot să vorbesc și să mănânc aproape două săptămâni. O să beau doar cu paiul. Acum nu mai pot să ies pentru că sunt umflată și nu mai am nici voce. 

Operația o să țină șase ore și, timp de două săptămâni nu va putea vorbi sau mânca decât cu paiul. „Nu știu de ce mi se întâmplă chestiile astea”, a declarat cântăreața, cu lacrimi în ochi. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate