Dezvaluiri incendiare din dormitorul lui Justin Bieber - VEZI ce spune o admiratoare despre performantele sexuale ale artistului: "Are un corp minunat si..."

Justin Bieber face ce face şi ajunge mereu pe prima pagină a tabloidelor.

Distribuie pe:

fara descriereCea mai recentă ispravă a artistului s-a petrecut în Rio de Janeiro, Brazilia. Brazilianca Tati Nevas are 27 de ani şi este mama unei fetiţe de 5 ani si a ajuns sa se culce cu Justin Bieber. Aceasta a mărturisit că a petrecut o noapte de neuitat alături de cântăreţ. Pentru ca toată lumea să o creadă, tânăra a postat pe internet o fotografie cu Bieber în timp ce acesta doarme ca un bebeluş după o noapte epuizantă.

"Noaptea petrecută cu Justin a fost momentul din viaţa mea pe care nu-l voi uita niciodată. Pentru mine este important ca un bărbat să ştie să mă facă fericită în pat, iar Justin a făcut mult mai mult de atât. Justin are un corp minunat şi arată grozav dezbrăcat. A fost foarte politicos cu mine şi gentil. În ciuda vârstei sale, acesta este foarte matur", a povestit Tati.

Tânăra a dezvăluit că a doua zi, după ce a părăsit vila în care a dormit cu Justin, a primit un telefon de la el, în care o implora să se întoarcă. Cu toate că iniţial l-a refuzat pentru că era deja epuizată, a cedat imediat ce farmecului cântăreţului şi s-a întors la el.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate