Dezvaluiri incendiare! Sechelariu si-a dat afara a doua sotie din casa! A prins-o ca l-a inselat, a pus-o sa traga un biletel cu orasul in care sa dispara si i-a interzis sa-si mai vada vreodata copilul!

Dumitru Sechelariu a murit la 54 de ani, in urma unui cancer pulmonar! Considerat un adevarat stapan al Bacaului, omul de afaceri s-a comportat, de multe ori, ca atare! A renuntat la prima sotie rapid, pentru ca nu i-a daruit copii, iar pe cea de a doua a trimis-o in “exil” la Focsani si i-a interzis sa-si mai vada copilul, dupa ce a aflat ca l-a inselat cu un jucator la FCM Bacau!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Viata lui Dumitru Sechelariu ascunde secrete incredibile! Daca pentru multi, fostul baron de Bacau era un familist convins, ei bine, in realitate, in relatiile cu fostele sotii, Seche a avut perioade in care a tunat si a fulgerat! Ba chiar a taiat in carne vie.

Apropiatii lui Sechelariu povestesc ca a doua sotie a lui Doru a fost “exilata” la Focsani, dupa ce omul de afaceri a aflat ca l-a inselat cu un cunoscut fotbalist de la FCM Bacau. Intr-un interviu acordat in presa vremii, el a recunoscut ca i s-a pus coarne si nu a putut sa ierte niciodata acest lucru, chiar daca ea era femeia care i-a daruit singurul baiat, pe Doru. “Am prins-o la f…t”, a declarat, atunci, Sechelariu, si, enervat la culme, a trecut la fapte.

Sechelariu a spus ca a preferat sa nu fie violent, ci a recurs la o masura inedita, una care sa o doara mult mai tare pe femeia din viata lui, insa total specifica lui. Baronul Bacaului a scris pe trei biletele numele unor orase si a pus-o pe doamna iubareata sa traga unul dintre ele. Ea a extras orasul Focsani, moment in care afaceristul i-a spus ca acolo va trebui sa locuiasca de acum inainte. I-a dat si o masina, apoi i-a interzis sa mai fie apropiata de baiatul lor, Doru! Cum era de asteptat, femeia s-a conformat si ani de zile a trebuit sa respecte “pactul” pe care l-a facut cu Seche, chiar daca, probabil, despartirea de fiul ei a fost un pret prea mare pentru “pacatul” pe care l-a comis!

Dumitru Sechelariu a decedat sambata, la un spital din Viena, acuzand grave probleme cardiace. In plus, era obez si avea cancer. Omul de afaceri a avut trei sotii - pe prima a parasit-o pentru ca nu a putut avea copii, a doua l-a inselat, iar a treia i-a daruit inca trei fete.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate