Dezvăluiri incredibile! ”Blestemul” primei soţii îl bântuie pe Gică Craioveanu! Ce i-a spus prima nevastă în momentul în care a divorţat de fostul mare fotbalist!

Gică Craioveanu a divorţat de Gemma, aşa cum i-a ”prezis” fosta nevastă!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Fosta vedetă a fotbalului românesc, Gică Craioveanu a anunţat că a divorţat de Gemma, femeia care i-a fost alături în ultimii 20 de ani! Totul s-a întâmplat în mare secret, în urmă cu câteva luni, însă bomba a explodat abia la începutul acestui  început de an.

"Da, am divorţat! Dar ţin să precizez că am o relaţie extraordinară cu Gemma datorită faptului că avem şi doi copii. Mergem în vacanţe, nu e problemă. Există respect între noi, doar am stat 20 de ani împreună. E o viaţă de om! Pur şi simplu ne-am despărţit pentru că nu a mai fost să fie”, a declarat Gheorghe Craioveanu pentru cancan.ro. (intră să vezi ce fotbalist celebriu a fost model pentru Garcea)

 

 

 

 

fara descriereGică Craioveanu a divorţat după 20 de ani şi de cea de a doua nevastă! Cum s-a terminat povestea cu prima soţie

Puţini ştiu însă că atacantul care a făcut senzaţie la Villareal în trecut a mai fost însurat, de data aceasta, cu o olteancă. Este vorba despre Oana Deselnicu, fiica fostului fotbalist al Universităţii Craiova, Petre Deselnicu. La începutul anilor 1990, aceasta a fost iubita lui Gică Popescu şi locuia cu el în Olanda! La vremea respectivă, ”Baciul” juca la PSV Eindhoven şi avea chiar gânduri de cununie cu ea, numai că Oanei i-a căzut cu tronc Craioveanu, cu care, s-a şi căsătorit! Împreună au şi un băiat, Codruţ!

Mariajul lor nu avea să ţină însă până la adânci! La un moment dat, Gică a decis să îi pună capăt, pentru că îşi dorea o altă viaţă lângă o altă femeie. Poate tocmai de aceea, la separere, Oana i-a „urat”, spun apropiaţii, să nu aibă prea mult noroc într-o căsnicie viitoare. Iar 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate