Dezvăluiri incredibile! Cum reușește Raluca să facă toate strategiile în mare secret, în casa Puterea dragostei! Un fost concurent a spus tot!

Hamude a dezvăluit cum se fac strategiile în casă între Raluca și Ricardo

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

Hamude continuă războiul rece de la distanță cu Ricardo, bărbatul care i-a fost coleg de cameră în show-ul Puterea dragostei, dar pe care, totodată, îl acuză de multe strategii de eliminare a concurenților, inclusiv a lui.

Săptămâna trecută, Wowbiz.ro a prezentat în premieră declarațiile lui Hamude, care spunea totul, firește, din punctul său de vedere, despre felul în care se fac jocurile în competiția amoroasă.

"Inițial, mie mi-a plăcut Ricardo, am fost și colegi de cameră. Însă, cu timpul, am ajuns să îl cunosc cu adevărat, să îi cunosc dacă vreți adevărata față. Iar la eliminarea mea, am înțeles exact cum au stat jocurile și, de aceea, nu pot să uit și nici să iert. Vă spun sincer, tot voiam să plec, dacă ar fi venit la mine și m-ar fi întrebat ce să facă, să mă voteze sau nu, i-aș fi spus eu să o facă. Așa însă, pe la spate să fiu lucrat, plus și cu zâmbetul pe buze, mi s-a părut o ipocrizie și, de atunci, am observat tot caracterului acestui om", a declarat Hamude într-un live exclusiv pe Wowbiz.ro.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu elevii români plecați în Sri Lanka, în timpul exploziilor în care 290 de persoane au murit

Citeste si: Șefa creșei din Iași, unde copiii erau învățați să înjure, a fost dată cu capul de masă! Un părinte nervos a bătut-o pe femeie

Citeste si: Fractura de penis nu e mit. Pataniile unui barbat caruia i s-a rupt penisul cand facea sex

Raluca face strategii secrete la Puterea dragostei! Cine este bărbatul care a spus despre ea că este fățarnică

Pe de altă parte, se pare că, în realitate, capul răutăților nu pare a fi totuși Ricaro! Raluca face strategii secrete la Puterea dragostei, iar Hamude a dezvăluit secretul lor și felul prin care femeia reușește să comunice cu iubitul și să regizeze tot! "Raluca i-a cumpărat niște căști lui Ricardo și el umblă mai mereu cu ele la ureche. Vorbesc ei și planifica tot felul de lucruri, în mare secret, cum să facă să rămână cât mai mult în casă. Își spun, hai să ne facem că ne supăram, tu mă faci geloasă, eu plâng și impresionez publicul, numai de astea... Niște fățarnici! Apoi, se gândesc cum și prin ce metodă să elimine pe cine au ei chef, sau cine consideră că este un potențial pericol. Este incredibil, dar adevărat ", a spus Hamude într-un live pe Wowbiz.ro.  

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate