Dezvăluiri incredibile! Cum s-a ascuns Oana Roman de mineri la începutul anilor’90! ”Mi-a dat pe mine un fel de pardesiu, o pălărie, m-au urcat în mașină și am plecat din țară cu bijuteriile mamei și o pungă cu 1000 de dolari” EXCLUSIV

Oana Roman a povestit în detaliu ce s-a întâmplat cu ea atunci când tatăl său, Petre Roman, a fost amenințat de mineri cu moartea

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

La aproape 30 de ani de la mineriadele din România, Oana Roman dezvăluie prin ce clipe teribile a trecut în acele momente! Vedeta a povestit, în premieră pentru WOWbiz.ro, momentele delicate, dar și pașii pe care i-a urmat de fiecare dată!

”Au fost niște momente foarte urâte atunci. Niște reminiscențe ale serviciilor secrete trecute voiau să schimbe aceasta viziune nouă pe care tata o avea și au încercat tot felul de lucruri pentru a-l îndepărta:12 ianuarie, 18 februarie, culminând cu iunie 90!

Însă cel mai rău a fost în septembrie ’9, atunci când minerii au reușit să și dărâme guvernul Roman. Este amuzant de spus acum în condițiile în care toată lumea zice că tata ar fi chemat mineri, și ei au venit, culmea, peste noi de fiecare dată”, și-a început povestea Oana.

”În’91 atunci, a trebuit să fugim pe bune de acasă pentru că oamenii aceia la vremea respectivă erau capabili și de crime. Tatălui meu i-au spus foarte clar, nu demisionezi, noi intrăm peste tine în Guvern și te omorâm pur și simplu! Și atunci tata m-a sunat și mi-a zis...trebuie să pleci la un prieten, undeva, pentru că nu este OK. Du-te undeva, dar știi ce...eu nu vreau să știu unde ești, și atunci am realizat că este groasă rău! Dacă el mi-a spus că nu vrea să sție unde mă duc, ei bine, înseamă că situație este foarte complicată...În fine, în momentul acela, mi-am zis, oare la ce cunoștință să merg, să nu știe nimeni? M-am gândit la un prieten, nu am să îi dau numele, și am stat trei zile acolo”, a continuat să povesteacă Oana Roman, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Planul de redresare UE. Viktor Orban, către Merkel: Ce îmi ceri tu, Angela, este suicid! - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Citeste si: Divorț-bombă! Daniel Pancu s-a despărțit de soție, după o căsnicie de 10 ani

Citeste si: Cutremurător! Un român blocat într-un ambuteiaj pe o autostradă din Marea Britanie a descoperit că iubita lui murise în accidentul care îngreuna circulația

Citeste si: Tudorel Toader pleacă de la Ministerul Justiţiei! PSD i-a retras sprijinul

Oana Roman a fugit din țară! ”Nu aveam bagaje, nu aveam acte, au venit, m-au luat cu o mașină și m-au dus”

Situația s-a complicat și nu se mai putea rămâne în București. ”Lucrurile au fost foarte nasoale și, cu o zi înainte ca tata să fie obligat să depună mandatul guvernului, m-a sunat unul dintre aghiotanții lui și mi-a zis ...uite, diseară la ora 19.00, o să vin să te luăm și vei pleca din țară. Nu aveam bagaje, nu aveam acte, au venit, m-au luat cu o mașină și m-au dus la Ambasada Franței. Acolo, m-a primit ambasadorul, care mi-a spus așa, situația este foarte dificilă, guvernul este în pericol de a fi dat jos prin forță, au fost amenințări cu moartea, noi îl susținem pe tatăl tău, el ne-a cerut ajutorul și noi o să te ajtăm să ajungi în Franța, unde era sora mea la studii și unde erau cei mai buni prieteni de familie ai părinților mei care stăteau acolo. Am să vin eu cu tine la aeroport și te voi conduce la avion. Mi-a dat pe mine un fel de pardesiu, o pălărie, ne-am urcat în mașină, s-a arborat steagul, ceea ce însemna că era o misiune oficială și duși am fost”, a spus Oana Roman pentru WOWbiz.ro!

Oana Roman a fugit din țară, nu înainte însă de a-l vedea pe Petre Roman. ”În drum spre aeroport, țin minte că ne-am oprit la o casă, una dintre casele de protocol, nu mai țin minte sincer care. Ce îmi amintesc este că am intrat într-una dintre camere în care se afla tata. Mi-a spus, pleci la Paris, te așteaptă Catinca, Eric și Poldi, prietenii noștri, și mi-a dat un fel de punguță de catifea în care erau niște bani și niște bijuterii. Mi-a spus ...astea sunt bijuteriile lui maică-ta și toți banii pe care îi am. Nu i-am numărat niciodată, findcă nu i-am folosit, poate 1000 de dolari ceva, puțin oricum. Când am ieșit pe ușă, țin minte că m-a întors un pic din drum, m-a luat în brațe și îi curgeau lacrimile Era foarte emoționat! Și în momentul acela am realizat ce se întâmpla cu adevărat. Mi-a mai zis... să știi că orice s-ar întâmpla și orice vei auzi vreodată despre mine, tu să știi că nu am făcut decât bine pentru acest popor. Și în secunda aceea am realizat că el îmi spune chestia asta pentru că există șansa ca eu să nu îl mai văd niciodată! A fost ca un rămas bun. Și am plecat, aveam 14 ani și jumătate, vă dați seama ce era în capul meu, nu înțelegeam nimic. Am mers în Franța, m-au așteptat prietenii familiei la aeroport și vreo câteva zile, nu am avut nicio veste. Abia după o săptămână, m-a sunat tata și mi-a zis, uite, asta e, nu mai sunt prim-ministru, sunt în opozișie acum, și îți propun să faci școala acolo. Atunci, am făcut o criză de isterie, pentru că singurul lucru pe care îl aveam în acel pe lumea asta din punctul meu de vedere erau colegii mei de liceu! Am zis. eu vreau acasă și după câteva zile, m-am urcat în avion și m-am întors în țară”, a conchis Oana Roman.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

România devine o FORȚĂ uriașă în Europa! Va putea urca pe primul loc în UE

Atenție mare! Câtă cafea ai voie să bei pe zi? Mai multă îți distruge sistemul imunitar! Specialiștii avertizează

Adi de la Vâlcea, operat de urgență! Ce probleme de sănătate are manelistul: "Plătesc prețul nopților pierdute"

Mircea N. Stoian demască vedetele! Concluzii şocante despre relaţia lui Irinel Columbeanu cu Oana! "O ţine ca pe un căţeluş, în lesă, după el!" VIDEO EXCLUSIV!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies