Stiri

Dezvăluiri incredibile despre poliţistul pedofil: ”E dat în consemn. E verificat la fiecare 5-10 minute!”

Noi amănunte halucinante ies la iveală, pe zi ce trece, despre Eugen Stan, poliţistul pedofil, iar conform unor surse, acesta ar fi verificat în permanenţă pentru a nu se sinucide.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Dezvăluiri incredibile despre poliţistul pedofil: ”E dat în consemn. E verificat la fiecare 5-10 minute!”icon photo
 
După ce a atacat doi copii în scara unui lift, au ieşit la iveală amănunte îngrozitoare despre poliţistul pedofil, el fiind cercetat pentru alte 15 cazuri de agresiune. Mai mult de atât, potrivit Libertatea, agenţii de pază din închisoare sunt în permanenţă atenţi la el, pentru a nu se sinucide. 
”Camera în care este închis bărbatul are un regim special. La cinci minute, cel mult zece minute, un agent aflat în tură verifică dacă în interior totul e în regulă. Se uită pe vizetă şi cere răspunsuri scurte de la arestaţii din interior, în special de la poliţistul arestat pentru pedofilie. E un fel de prezenţă făcută la intervale foarte mici de timp. L-am fi pus într-o cameră separată, dar aşa este supravegheat tot timpul şi din interior”, au dezvăluit surse judiciare pentru Libertatea. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune