Dezvăluiri incredibile! Florin Salam a vrut să-l sune pe Streinu-Cercel și să-i ofere ”un CEC în alb” pentru a-i salva fratele! EXCLUSIV

Florin Salam nu-și poate revenit după moartea fratelui său, Neluțu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

florin salam
Florin Salam, distrus de moartea fratelui

 


In articol:

Florin Salam trece prin același coșmar ca în urmă cu 11 ani, atunci când soția lui, Fănica, s-a stins din viața la doar 27 de ani. De data aceasta, Neluțu a pierdut lupta cu viața, după ce a fost conectat la aparate timp de o lună și jumătate, bolnav de COVID-19 și de mai multe afecțiuni cu risc ridicat de comorbiditate.

Florin Salam a vrut să stea personal de vorbă cu Adrian Streinu-Cercel

Florin Salam a încercat din răsputeri ca, de data aceasta, finalul să fie altul. Apropiații manelistului spun că acesta ar fi încercat să discute direct cu Adrian Streinu-Cercel, managerul de la Matei Balș și să-i ofere acestuia ”un cec în alb”, pentru a încerca să facă într-un fel să-i salveze fratele. Nu a mai fost cazul, pentru că manelistului i s-a transmis că nu este cazul să încerce această metodă autohtonă de ”stimulare”.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Neluțu Salam
Neluțu, fratele lui Florin Salam

”Florin era absolut disperat. Înainte să meargă în fața spitalului, să facă o conferință de presă, el a încercat să discute personal cu Adrian Streinu-Cercel. Era în stare să facă orice, să-i dea orice, numai ca fratele lui să nu moară. A făcut rost de numărul lui de telefon, însă profesorul nu i-a răspuns. Apoi a rugat pe cineva care îl cunoștea să-i transmită personal mesajul. Până la urmă i s-a explicat că nu are ce să facă, doar Dumnezeu îl mai poate ajuta. Neluțu era deja la Terapie Intensivă, organele începuseră să-i cedeze, avea nevoie de o minune pe care nici un medic din lumea asta nu i-o putea promite”, a declarat un apropiat al lui Florin Salam, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Neluțu, mai iubit decât Florin Salam în familia Stoian

Florin Salam și-a dorit mai mult ca orice să-și salveze fratele. Puțini știu că, deși Florin este vedeta, Neluțu a fost ”cel mai iubit” membru al familiei. Pentru că a fost cel mai mare, Neluțu a fost cel care practic i-a crescut pe frații lui mai mici și a fost mai legat de familie decât Florin, care era mai mereu plecat pe la nunți și petreceri. Nici măcar ”dușmanii” lui Florin Salam nu l-au vorbit niciodată de rău pe Neluțu, și asta datorită caracterului său. Fratele lui Salam era un tip săritor și care își ajuta semenii în orice fel de condiții.

florin salam
Florin Salam a venit la Matei Balș

Neluțu a fost și favoritul mamei lui Florin Salam. Maria Stoian a suferit enorm în momentul în care a aflat că Neluțu este grav bolnav iar apropiații s-au temut ca aceasta să nu pățească ceva. Acum, lucrurile sunt cu atât mai grave, pentru că mama lui Salam are și ea probleme de sănătate.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Nepoata lui Florin Salam, mesaj emoționant după ce tatăl ei s-a stins din viață! "O să te fac mândru!"

Un cântăreț, apropiat al familiei lui Florin Salam, dezvăluiri uluitoare despre Neluțu Stoian! ”Nu COVID-ul l-a ucis” EXCLUSIV

Alimentele minune pentru glicemie! Pot reduce riscul diabetului. Cum le consumi corect

Familia lui Florin Salam riscă dosar penal! Ce se întâmplă la priveghiul lui Neluțu Stoian

Când va fi înmormântat fratele lui Florin Salam? Nelu Stoian s-a stins din viață din cauza infecției cu COVID-19

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies