Vedete

Dezvaluiri incredibile! Ileana Ciuculete isi facuse analizele la ficat si la o clinica din strainatate! Cantareata a tinut insa totul strict secret!

La cateva zile de la disparitia prematura a Ilenei Ciuculete au aparut noi dezvaluiri legate de moartea sa. Surprinzator, din ultimele informatii, se pare ca artista ar fi fost si in strainatate pentru a gasi un remediu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Dezvaluiri incredibile! Ileana Ciuculete isi facuse analizele la ficat si la o clinica din strainatate! Cantareata a tinut insa totul strict secret!icon photo
Ileana Ciuculete a incercat sa se lupte cu boala de ficat pe care o avea si, din acest motiv, ar fi consultat si medici din alta tara.

Dezvaluiri incredibile! Ileana Ciuculete isi facuse analizele la ficat si la o clinica din strainatate! Cantareata a tinut insa totul strict secret!
Marti seara, in momentul in care s-a aflat ca Ileana Ciuculete a murit, toata lumea artistica a inlemnit! Nimeni nu stia ca regretata cantareata este bolnava, intrucat ea nu a vrut sa se planga si a evitat iesirile in public, in plus, s-a marsat foarte mult pe ideea ca simptomele au aparut dintr-o data si oricat efort ar fi depus doctorii, nu au mai putut sa o salveze. In doar trei saptamani, de la un virus de Hepatita C s-a ajuns la o ciroza galopanta, care i-ar fi adus sfarsitul.

Dezvaluiri incredibile! Ileana Ciuculete isi facuse analizele la ficat si la o clinica din strainatate! Cantareata a tinut insa totul strict secret!
Totusi, surse din muzica populara sustin ca lucrurile ar fi stat putin diferit! Ileana Ciuculete era constienta de problemele de sanatate pe care le avea si incerca sa se salveze de cateva saptamani

“Ileana stia din vara ca este bolnava, dar nu a vrut sa incarce pe nimeni cu probleme ei, nici familia, nici apropiatii si cu atat mai putin, nu s-a plans colegilor de breasla ca ar trece printr-o situatie dificila. Cu toate aceste nu a abandonat lupta! Optimista si plina de viata, ea a apelat la medici renumiti in domeniu pentru a o trata corespunzator. Pentru a fi convinsa in ce stadiu se afla ficatul ei, a fost in mare secret la o clinica privata din strainate, unde si-a facut o biopsie! Rezultatul a fost, insa, dureros! Sansele sa supravietuiasca mai mult de cateva luni erau minime, ceea ce, de altfel, s-a si intamplat, in ciuda tratamentelor de la spitalele din Bucuresti la care a fost internata. Din pacate, acum, vorbim de ea numai la trecut! Dumnezeu sa o ierte”, au dezvaluit persoane din peisajul artistic pentru WOWbiz.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune