Dezvăluiri incredibile! Roxana de la Puterea dragostei voia să fugă cu Alexander! ”Grecul i-a spus că o fură”

Roxana de la Puterea Dragostei a intenționat să plece cu un concurent din altă țară, de care s-a îndrăgostit

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Roxana de la Puterea Dragostei i-a șocat pe toți în casă în momentul în care a decis să îl înșele pe iubitul ei, Andy, cu Alexander, un concurent din Grecia, venit și el să își găsească perechea în show-ul similar din țara lui!

În mod surprinzător, atunci când nimeni nu se aștepta, Roxana l-a chemat pe grec în Camera Roșie și s-a sărutat cu el pătimaș, semn că o interesa o legătură mai de lungă durată cu el, nu doar o aventură trecătoare.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, respinsă de Hamude: „Ne batem joc unii de alții?” Cum a reacționat concurenta

Citeste si: Raluca de la „Puterea dragostei” a făcut o criză de gelozie: „O să uiți totul”

Citeste si: Daniel și Plușica de la Puterea Dragostei formează, în sfârșit,un cuplu? Fotografia cu ei vorbește de la sine: „Tu ești marele meu premiu”

fara descriere

Roxana dorea să fugă din casa Puterea Dragostei! Cine a dat-o de gol

De partea cealaltă, nici bărbatul nu a părut indiferent și a spus clar ce simte pentru româncă! ”I-am trimis un mesaj în care i-am zis că e o concurentă foarte bună și frumoasă, dar nu atât de specială. Am invitat-o la restaurant, apoi, am înțeles că e greșit și am renunțat. Nu am vrut să încalc regulile emisiunii. Totuși, am întrebat-o la ce hotel stă. Am vorbit puțin timp, cam o săptămână, timp în care ea mi-a spus și despre Andy. În schimb, a fost deschisă și mi-a dezvăluit sentimentele pe care le nutrea față de mine. Îmi spunea că sunt atrăgător. Aș fi făcut orice să o cunosc mai bine atunci când am văzut-o pentru prima oară”, a declarat Alexander în emisiune.

Dacă bărbatul nu a dezvăluit mai multe despre ce simțea cu adevărat pentru frumoasa femeie, ei bine, în premieră pentru WOWbiz.ro, Andy a făcut, la ieșirea din competiție, o declarație surprinzătoare! ”Roxana dorea să fugă din casa Puterea Dragostei! Am aflat că grecul i-a spus că o fură si o duce departe! Din nefericire pentru ea, Alexander s-a cuplat pe urmă cu o altă tânără, de la el din competiție”, a declarat Andy Adetu pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate