DEZVALUIRI! Mormintele parintilor lui Nicolae Ceausescu au fost vandalizate! "Au venit cu o masina cu numar de Brasov, le-au spart cu rangile, le-au devastat, au facut ca toate alea!" Vezi cand s-a intamplat acest lucru!

Mormintele parintilor lui Nicolae Ceausescu au fost devastate la Scornicesti, satul sau natal, imediat dupa Revolutie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereNicolae si Elena Ceausescu, alaturi de parintii dictatorului, Andruta si AlexandrinaParintii lui Ceausescu, Andruta si Alexandrina, au murit in 1972, respectiv in 1977, fiind inmormantati in cimitirul din Scornicesti.

Acum cateva zile, femeia care are grija din 1975 de cimitir a dezvaluit pentru WOWbiz.ro ca mormintele acestora au fost devastate de mai multi tineri, imediat dupa decembrie 1989: “Au venit dupa Revolutie, o masina cu numar de Brasov era, au spart si au injurat unde erau mormintele parintilor lui Ceausescu. Eram aici cand au venit, dar n-am zis nimic, mi-a fost teama ca o sa iau bataie. Le-au spart cu rangile, le-au devastat, au facut ca toate alea si au plecat. Au fost refacute in ’93, scrie si pe cruce”. fara descriereFemeia care are grija si astazi de cimitir a fost martora vandalizariiMormintele au fost refacute de Ioan Ceausescu, fratele mai mic al fostului presedinte al Romaniei, in 1993 si 2001, asa cum scrie pe crucea de marmura de pe mormintele parintilor lui Ceausescu. IMAGINI: IONUT PAUNfara descriereAsa arata astazi mormantul familei Ceausescu din ScornicestiFOTO SOC! Uite-l pe Nicolae Ceausescu cum isi saruta mama moarta in sicriu! Nea Nicu n-a vrut s-o inmormanteze pe Alexandrina pe 7.7.1977 dintr-un motiv absolut fabulos!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate