Vedete

Dezvăluiri! O artistă a fost la un pas să renunţe la cariera muzicală pentru... un bărbat! ”După aproape 6 ani de relaţie mi-am dat seama câte lucruri am pierdut”

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Alexandra Buburuzan, una dintre cele mai apreciate artiste din muzica populara din zona Bistritei Nasaud, a vorbit despre cel mai dificil moment din viata ei. Indragita artista a fost la un pas sa renunte la cariera muzicala pentru... un barbat. 
 
In urma cu cativa ani, cântăreaţa voia să spună pas carierei muzicale şi să se dedice trup şi suflet celui care îi furase inima.  Alexandra Buburuzan a mărturisit că a trecut printr-o perioadă grea atunci din cauza geloziei fostului iubit cu care a avut o relatie timp de 6 ani. Artista a vorbit despre începuturile carierei sale, despre momentul în care simţea că nu mai poate continua să cânte din cauza fostului iubit şi despre cum a reuşit să slăbească 25 de kilograme. Deşi a fost la un pas de a renunţa la o cariera în muzică, artista a ales să-şi urmeze „iubirea ei mare” de când era mică.
 
"De cand eram mică mi-am dorit foarte mult să am o carieră artistică strălucită. Mereu cântam în faţa oglinzii, mă îmbrăcam în costumele populare pe care le găseam în dulap şi visam să cânt în faţa sutelor de oameni. Cerşeam aplauzele membrilor familiei mele mai mereu, vis care ulterior a devenit realitate. Dorinţa a devenit tot mai mare odată cu trecerea timpului, cand am fost susţinută de oameni importanţi din domeniul muzicii, oameni care mi-au dat curaj, care au crezut în talentul meu şi care mi-au garantat că tot ceea ce fac, fac foarte bine si merita să investesc timp în perfecţionarea mea. Am început de la vârsta de 14 ani să cânt deja la diferite evenimente private. Ca orice adolescent, în acea perioadă, m-am îndrăgostit. Eram în perioada liceului, foarte implicată în activităţile educaţionale, dar şi foarte strâns legată de marea mea pasiune, muzica. Nu m-am gandit nicio clipă ca o relaţie poate să te tragă în jos, iar eu sunt o persoana extrem de dedicata tuturor lucrurilor pe care le consider importante în viaţa mea. Viaţa artistică trebuie înţeleasă cu sufletul, mintea şi inima. Nopţile petrecute la evenimente, weekendu-urile pline si timpul de odihna nu îl înţelege oricine, iar cand nu ai parte de încredere absolută si apar suspiciuni totul se prăbuşeşte. Interveneau mereu gelozii, reproşuri, certuri foarte dese pe lucruri inexistente, deşi încercam mereu să le împac pe toate. Abia după aproape 6 ani de relaţie mi-am dat seama câte lucruri am pierdut.  Am pierdut un element extrem de preţios, timpul. Timp în care eu nu am crescut cu absolut nimic, deşi puteam sa fac acest lucru si mi-l doream din tot sufletul. Eram foarte aproape sa renunţ la muzica, pentru ca ochii mei nu au văzut în acest timp ceea ce trebuiau să vada. Nu as dărâma niciodată ceea ce am clădit şi nu aş renunţa niciodată la ceea ce îmi doresc. Când am considerat ca relaţia mea este nepotrivită pentru mine m-am retras. A fost o lecţie importantă, dar prielnică să deschid bine ochii de acum înainte. O perioadă lungă de timp, perioada în care nu am fost implicată absolut deloc sentimental m-am ocupat doar de cariera mea artistică pe care mi-o doresc şi pentru care muncesc atât de mult. Pot spune că am început o viata noua. Mi-am format trupa, pentru a participa la cele mai importante evenimnte din viaţa unor oameni, mi-am inregistrat cateva melodii care să-mi rămană peste ani şi simt că e cea mai buna alegere. Am slăbit 25 de kilograme, mi-am schimbat look-ul, iar acum iubesc din nou. Fiecare sfârşit este de fapt un nou început. Noul meu început e cea mai bună versiune a mea, pe care o îmbunătăţesc pe zi ce trece.", ne-a dezvaluit Alexandra Buburuzan. 
 
A slabit spectaculos!
 
La cei 23 de ani, Alexandra Buburuzan şi-a schimbat total viaţa în ultima perioadă şi s-a pus pe slăbit. Nu i-a fost deloc uşor, însă artista este disciplinată şi adoptat un nou stil de viaţă şi se străduieşte să mănânce cât mai sănătos. A avut peste 80 de kg, iar acum a slăbit 25 de kilograme şi este mulţumită de cum arată. Totuşi, nu vrea să se oprească aici. Cu multă ambiţie, cântăreaţa de muzica populara a reuşit să slăbească, in doar cateva luni, 25 de kilograme, iar acum are mare grijă la ceea ce mănâncă. In prezent, artista are 57 de kg si arata mai bine ca oricand. Alexandra Buburuzan a mărturisit cum a slabit si ce a facut-o sa faca aceasta schimbare radicala in viata ei. 
 
„În urma cu doi ani si ceva, am ajuns la o greutate relativ mare pentru corpul meu, adică la vreo 80 si ceva de kg. Nu stiu exact cum am ajuns acolo, pentru ca niciodata nu mi-am asumat greutatea, doar ca vedeam pur si simplu ca nu imi gasesc tinute atunci când voiam. Mi-am dorit enorm de mult sa am o carieră muzicală de succes si am muncit încet pentru asta, dar parca nu era de ajuns niciodată. Probabil dorinţa aceasta m-a ambiţionat foarte tare. Am luat hotărârea într-o zi, zi din care am si inceput fara sa mai aman nimic. Schimbarea a inceput odată cu mine si exact asa a fost. Imi doream asta extrem de mult, dar nu am facut ceva special in privinta asta, până în acea zi.”, a declarat Alexandra Buburuzan.
 

Galerie foto