Dezvăluiri PICANTE din viata sexuală a Biancăi Drăguşanu! "Mă pun în patru labe şi latru la lună" Vezi cat de mult contează sexul pentru ea.

Bianca Drăguşanu, dezvăluiri picante despre viaţa ei sexuală. Vezi cat de mult contează sexul pentru ea.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Bianca Drăguşanu a vorbit intotdeauna deschis, in faţa telespectatorilor, despre sex. Încă de la debutul ei in showbiz, fosta prezentatoare tv a ţinut să puncteze cât de importantă este pentru ea relaţia din dormitor.

Într-o legătură amoroasă, conform spuselor ei, 90% contează compatibilitatea sexuală...Dacă între cearceafuri e o "explozie" atunci relaţia este perfectă.

fara descriere

"Relatia asta e ca o shaorma cu de toate, chiar asa si este. Din ce este facuta o shaorma asa si relatiile. Carnea reprezinta ingredientul princial, adica pasiunea, chiar si psihologii spun ca relatia intima este barometrul relatiei de cuplu, daca in dormitor este bine, orice problema se poate remedia. Este foarte important. Daca nu ai carne in shaorma nu ai nimic. Mai avem cartofii prajiti. Carbohidratii astia se depun si lasa si urme, ba o celulilta, ba un colacel, sunt atasamentul si recunostinţa. Muraturile sunt sosetele aruncate prin casa, vasele nespalate de iubit, sau paharul pe care il lasa iubi peste tot. Sosul de usturoi reprezinta toleranta. Daca nu ai iubirea care sa tina una legata de alta, ca lipia, e degeaba", a spus Bianca acum ceva timp.

Dezvăluiri PICANTE din viata sexuală a Biancăi Drăguşanu! "Mi se pare sub demnitatea mea de femeie"

Mai mult decât atât, recent, vedeta le-a atras atenţia doamnelor că este crucial să-şi satisfacă bărbaţii din punct de vedere sexual.

"Viaţa sexuală trebuie să fie împlinită. Bărbaţilor le place sexul mult, iar un bărbat fără sex e ca un leu în cuşcă. Deci, fetelor, niciodată să nu neglijaţi acest aspect. Sexul înseamnă 90% într-o relaţie.", a declarat vedeta.

fara descriere

În urmă cu ceva timp, vedeta a mărturisit că nu are o poziţie sexuală preferată, dar că variaţia a ferit-o mereu de monotonie în pat.

"Variaţia te ajută să nu intri în rutină, dar să spun că mă pun în patru labe şi latru la lună şi că iubitul meu are fantezii cu asistente mi se pare sub demnitatea mea de femeie", a declarat blonda pentru o revistă dedicată domnilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate