WOW

Dezvăluiri PICANTE din viata sexuală a Biancăi Drăguşanu! "Mă pun în patru labe şi latru la lună" Vezi cat de mult contează sexul pentru ea.

Bianca Drăguşanu, dezvăluiri picante despre viaţa ei sexuală. Vezi cat de mult contează sexul pentru ea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Dezvăluiri PICANTE din viata sexuală a Biancăi Drăguşanu! "Mă pun în patru labe şi latru la lună" Vezi cat de mult contează sexul pentru ea. icon photo

Bianca Drăguşanu a vorbit intotdeauna deschis, in faţa telespectatorilor, despre sex. Încă de la debutul ei in showbiz, fosta prezentatoare tv a ţinut să puncteze cât de importantă este pentru ea relaţia din dormitor.

Într-o legătură amoroasă, conform spuselor ei, 90% contează compatibilitatea sexuală...Dacă între cearceafuri e o "explozie" atunci relaţia este perfectă.

Dezvăluiri PICANTE din viata sexuală a Biancăi Drăguşanu! "Mă pun în patru labe şi latru la lună" Vezi cat de mult contează sexul pentru ea.

"Relatia asta e ca o shaorma cu de toate, chiar asa si este. Din ce este facuta o shaorma asa si relatiile. Carnea reprezinta ingredientul princial, adica pasiunea, chiar si psihologii spun ca relatia intima este barometrul relatiei de cuplu, daca in dormitor este bine, orice problema se poate remedia. Este foarte important. Daca nu ai carne in shaorma nu ai nimic. Mai avem cartofii prajiti. Carbohidratii astia se depun si lasa si urme, ba o celulilta, ba un colacel, sunt atasamentul si recunostinţa. Muraturile sunt sosetele aruncate prin casa, vasele nespalate de iubit, sau paharul pe care il lasa iubi peste tot. Sosul de usturoi reprezinta toleranta. Daca nu ai iubirea care sa tina una legata de alta, ca lipia, e degeaba", a spus Bianca acum ceva timp.

Dezvăluiri PICANTE din viata sexuală a Biancăi Drăguşanu! "Mi se pare sub demnitatea mea de femeie"

Mai mult decât atât, recent, vedeta le-a atras atenţia doamnelor că este crucial să-şi satisfacă bărbaţii din punct de vedere sexual.

"Viaţa sexuală trebuie să fie împlinită. Bărbaţilor le place sexul mult, iar un bărbat fără sex e ca un leu în cuşcă. Deci, fetelor, niciodată să nu neglijaţi acest aspect. Sexul înseamnă 90% într-o relaţie.", a declarat vedeta.

Dezvăluiri PICANTE din viata sexuală a Biancăi Drăguşanu! "Mă pun în patru labe şi latru la lună" Vezi cat de mult contează sexul pentru ea.

În urmă cu ceva timp, vedeta a mărturisit că nu are o poziţie sexuală preferată, dar că variaţia a ferit-o mereu de monotonie în pat.

"Variaţia te ajută să nu intri în rutină, dar să spun că mă pun în patru labe şi latru la lună şi că iubitul meu are fantezii cu asistente mi se pare sub demnitatea mea de femeie", a declarat blonda pentru o revistă dedicată domnilor.

 
Denise Rifai, reacţie fabuloasă după ce a aflat că Gabriela Firea a dat-o în judecată! ”Nu o cred în stare să ducă un meci cu mine”! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO icon photo

Vedete

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO

Ghiţă Mureşan (47 de ani) este stabilit în Statele Unite, dar vine des în ţară, unde se vede cu prietenii.

Titlu secțiune