DEZVĂLUIRI Radu Mazăre a provocat un teribil accident rutier, pe când avea 21 de ani! Ce spunea fostul primar despre incidentul în care a rănit grav un om: ”Am avut fractură de femur, era să mor!”

În 1991, Radu Mazăre, fostul primar al Constanței încarcerat luni la Penitenciarul Rahova, a provocat un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

În 1991, Radu Mazăre, fostul primar al Constanței încarcerat luni la Penitenciarul Rahova, a provocat un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Cazul a fost în atenția WOWbiz.ro încă din 2013, când a fost publicat primul material despre incidentul provocat în tinerețe de Mazăre. 

Citeste si: Radu Mazare, prima declaratie din Penitenciarul Rahova: Ma voi descurca onorabil si demn!

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Ce i-a transmis, cu lacrimi în ochi, Răducu Mazăre tatălui său! Gestul emoționant făcut în avion de către fiul lui Radu Mazăre

”Pe 15 mai 1991, pe raza unei comune din apropierea Bucurestiului, Radu Mazare, aflat la volanul masinii personale, a provocat un accident rutier soldat cu vatamarea grava a unei persoane. Autorului i s-a intocmit dosar penal, iar doi ani mai tarziu, in 1993, a primit si sentinta: un an de inchisoare la locul de munca! In momentul accidentului, Mazare era fondatorul si redactor-sef al saptamanalului Contrast, insa la pronuntarea verdictului, in 1993, devenise fondator si redactor-sef al cotidianului Telegraf”, a notat WOWbiz.ro acum 6 ani. Iată și ce declara atunci Radu Mazăre pentru WOWbiz.ro referitor la accidentul pe care l-a provocat. 

Citește CONTINUAREA pe știrilekanald.ro! 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate