DEZVĂLUIRI Răzvan Ciobanu mai avusese un accident rutier cu exact 7 ani înainte să moară! Creatorul de modă se afla atunci la bordul unui BMW

Dispariția lui Răzvan Ciobanu a îndoliat întreaga Românie, creatorul de modă fiind plâns de familie, prieteni și admiratori.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Dispariția lui Răzvan Ciobanu a îndoliat întreaga Românie, creatorul de modă fiind plâns de familie, prieteni și admiratori. Luni, 29 aprilie, Răzvan Ciobanu (43 de ani) a murit într-un groaznic accident rutier petrecut pe raza localității Săcele (județul Constanța). Puțină lume știe însă că, în urmă cu 7 ani, pe 1 mai 2012, designerul a mai fost victima unui accident rutier. Iată ce scria presa vremii despre incidentul din trafic al lui Răzvan Ciobanu. 

Citeste si: Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață! "Avea o privire aşa, de speriat, mai avea puţin să plângă"

Citeste si: Răzvan Ciobanu, înmormântat lângă un morman de gunoi! Designerul cu cel mai mare apetit pentru viața de lux se odihnește într-un cimitir sărăcăcios

”Designerul vestimentar, care se afla la volanul unui BMW, a fost „împins” în aglomeraţia formată pe lângă Academia Militară, de un microbuz. Din fericire, accidentul s-a produs la viteză mică, iar ciocnirea nu a fost atât de gravă. Atât Răzvan, cât şi şoferul vinovat, nu au mai cerut asistenţa unui ofiţer de poliţie rutieră, deoarece ambii şoferi se pare că au ajuns repejor la o înţelegere ad-hoc. Viaţa designerului vestimentar a fost în ultimii ani foarte agitată. A dat faliment cu atelierul său de creaţie, i-a ars pensiunea pe care o avea în Judeţul Vâlcea, la Malaia, şi-a vândut automobilele şi, azi, i-a fost buşită serios şi singura sa maşină persională”, notau ziarele din 1 mai 2012. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate