Vedete

Dezvaluiri! Scandal intre apropiatii Denisei Raducu! De ce s-a certat cumnatul cu iubitul regretatei artiste?

Apropiatii Denisei Raducu par sa fie, si acum, la aproape un an de la disparitia regretatei artiste, la cutite. Iar motivele par sa fie cat se poate de intemeiate, cu atat mai mult cu cat cumnatul cantaretei s-a simtit… tradat de iubitul acesteia.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Dezvaluiri! Scandal intre apropiatii Denisei Raducu! De ce s-a certat cumnatul cu iubitul regretatei artiste?icon photo

Apropiatii Denisei Raducu par sa fie, si acum, la aproape un an de la disparitia regretatei artiste, la cutite. Iar motivele par sa fie cat se poate de intemeiate, cu atat mai mult cu cat cumnatul cantaretei s-a simtit… tradat de iubitul acesteia.

Relatia, pe vremuri una perfecta, intre cumnatul Denisei Raducu, Florian, si Florin, iubitul acesteia, este acum… pe butuci. Iar totul a pornit, de fapt, de la cateva fotografii pe care Denisa le tinea, ca pe icoane, in telefonul ei. Doar ca, in ciuda faptului ca Denisa Raducu a decis ca toate bunurile ei lumesti sa ajunga la sora si cumnatul ei, unul dintre cele mai pretioase, din punct de vedere sentimental, obiecte ale artistei a… disparut. Mai exact, telefonul pe care regretata artista il “garnisise” cu zeci, sute, de fotografii cu rudele ei.


Povestea telefonului cu pricina este destul de simpla. Mai exact, atunci cand Denisa, acum 11 luni, a trecut in lumea celor drepti, iubitul acesteia, in agitatia provocata de decesul regretatei artiste, a luat telefonul si, in momentul in care, dupa o perioada, i-a fost cerut, a inceput sa dea din colt in colt. Mai exact, spun sursele noastre, cumnatul regretatei artiste a cerut ca, din telefon, sa ii fie date macar fotografiile, cele care, pentru Adelina, sora cantaretei, si pentru Florian, sunt amintiri de neuitat.

Doar ca, replica iubitului Denisei Raducu i-a lasat fara cuvinte: li s-a comunicat ca telefonul s-a stricat, brusc, si ca nu mai exista nicio fotografie in el… Iar acest lucru, asa cum era de asteptat, a provocat o raceala fara margini intre cumnatul si iubitul Deisei, ba chiar si o cearta care a stricat, pentru totodeauna, relatia lor.


Artista a murit din cauza unui cancer, la doar 27 de ani

Denisa Raducu a fost diagnosticata cu carcinom hepatocelular si, timp de cateva luni, a luptat cu boala cumplita, medicii facand tot ce se poate pentru a o salva si pentru a o vindeca. Mai mult, pe langa tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a incercat si tratamente complementare, naturiste, dar, din pacate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Raducu a murit, pe 23 iulie, acasa la ea, vegheata de sora, mama si cumnatul ei, la doar 27 de ani, dupa o lunga agonie.
 

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune