Dezvăluiri senzaţionale despre Angela Similea! Motivul pentru care artista petrece tot mai mult timp în SUA

Faptul că Angela Similea obişnuia să petreacă timp peste Ocean, în Statele Unite ale Americii, nu este niciun secret pentru nimeni, însă acum aceasta a început să stea tot mai mult timp alături de familia ei.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

Dacă în anii trecuţi Angela Similea nu stătea decât iarna în Statele Unite ale Americii, acum aceasta a revenit în ţară doar pentru câteva săptămâni. Mai mult de atât, ea a refuzat chiar şi mai multe joburi pentru a se întoarce cât mai repede în America, la nepoţii săi.

Potrivit Libertatea, arista îndrăgită îşi doreşte să petreacă cât mai mult timp aproape de familia ei, cei doi băieţi stabiliţi în Connecticut, mai ales că are o nepoată care îi moşteneşte frumuseţea şi de care este foarte mândră. Din acest motiv, ea va susţine primul concert abia în luna iunie.

”Angela e în America acum. A venit şi a plecat din nou. Dar nu va rămâne acolo, că nu are ce face. E în vacanţă, pentru ea e o bucurie să fie alături de nepoţi”, a mărturisit pentru Libertatea colegul de scenă al artistei, Ovidiu Komornyic,

Mai mult de atât, acesta a dezvăluit că vremurile în care el şi Angela Similea erau mereu prezenţi pe litoralul românesc sunt istorie.
 

”Pe Litoral nu avem nimic stabilit pentru la vară, până în acest moment. Lucrurile se schimbă şi, din păcate noi, nu ne mai regăsim în aceste schimbări”, a adăugat Komornyic.
 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate