Dezvăluiri ŞOCANTE despre croitoreasa care l-a impresionat pe Mihai Petre! N-ai fi crezut că EA ar putea să facă asemenea gesturi! Rămâi fără cuvinte...

Croitoreasa lui Mihai Petre, dezvăluiri şocante despre ea! Este un om extrem de generos!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Ana Maria Pantaze are 38 de ani, este bucureşteancă şi a reuşit să-i lase fără cuvinte pe Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu şi Mihai Petre. Femeia, croitoreasă de meserie, are o voce senzaţională, dar părinţii nu şi-au permis să o dea la o şcoală de canto.

„Tu ești esența acestui show. Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba”, i-a spus Mihai Petre înainte să îi dea golden buzz-ul.

Citeste si: Cum arată de fapt ”baba” care i-a făcut avansuri lui Florin Călinescu

„Cu așa ceva te întâlnești cel mult o dată într-un sezon, oamenii ca tine sunt apariții rare”, a spus și Andi Moisescu. Ana Maria Pantaze a acordat un interviu în care a vorbit despre viața ei.

„Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin for fun la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii, du-te, du-te și fă ceva. Și m-am dus”, a spus ea.

Croitoreasa lui Mihai Petre, dezvăluiri şocante despre ea!"N-am mai avut bani să continui"

„Timpurile… atunci când eram eu mică… era mai greu, trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți încât să mă trimită la o școală de canto. Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat”, a adăugat concurenta.

Întrebată ce ar face cu banii dacă ar căștiga marele premiu la Românii au talent, Ana Maria Pantaze a spus: „Încă nu m-am gândit, sincer, la premiu. Întâi să văd dacă ajung în finală și apoi poate că m-aș gândi. Sunt mai multe opțiuni. Una ar fi să ajut pe cineva. Am o prietenă care are un băiețel ce are nevoie de ajutor. Să-l ajut pe el. Și probabil ar mai fi altceva, nu e doar asta. Dar până ajung acolo mai e. Momentan nu mă gândesc la premiu”, a mărturisit croitoreasa cu voce de aur.

Citeste si: Îl mai ţii minte pe Flavian, românul care a câştigat un show de talente rezolvând cuburi Rubick? Cum arată şi ce face acum?

Ei bine, ce nu ştie publicul larg este că Ana are nu doar o voce de aur ci şi un suflet pe măsură. Femeia care are mari şanse să câştige marele trofeu "Românii au talent" nu are, după cum am spus, o situaţie financiară roz, dar din puţinul ei donează pentru toate campaniile umanitare pe care le vede pe facebook. Doi euro, trei, patru, în funcţie de banii pe care-i are în momentul în care îi apare un caz social pe reţeaua de socializare. Pe protagonista noastră o sensibilizează în special copiii din centrele de plasament care cresc cu multe lipsuri atât pe plan emoţional cât şi din punct de vedere financiar.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: