Dezvaluiri socante despre Magda Catone! "Este o femeie rece si rea. Ii punea niste picaturi in ceai si imi spunea sa-l pun sa bea tot"

Noi dezvaluiri socante in cuplul Serban Ionescu - Magda Catone tin prima pagina a ziarelor si fac oamenii sa tremure de frica in fata declaratiilor pe care Maria Surdoaia, fosta menajera a cuplului, le face.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Angajata la ei pe o perioada de 17 ani, Maria a recunoscut ca Serban nu si-a batut niciodata sotia si ca era un tata model, avand mereu grija de copil. Pe partea cealalata, Magda i-ar fi spus ei de multe ori ca ar dori ca sotul ei sa moara pentru a ramane ea cu toata averea.

"Am lucrat la el 17 ani. Domnul Serban făcea mâncare, dădea mâncare la copil. Nu este adevărat că a bătut-o. Ea îl vrea mort pe domnul Şerban, ca să nu poată să o mai deranjeze şi să rămână cu averea. Mie de multe ori îmi spunea, când lucram la ei, că şi-ar dori ca el să moară, dar că Şerban nu se lasă. Este o femeie rece, rea, inconştientă şi nu cred că l-a iubit vreodată. El i-a spus că dacă divorţează să-i dea o garsonieră sau o locuinţă în care să stea, iar Magda spunea că nu, că e casa ei", a spus femeia la Happy Hour.

 

fara descriere

Menajera este de parere ca starea actorului s-a inrautatit din cauza Magdei care ii punea niste picaturi in ceai si apoi il forta sa il bea pe tot. Ba mai mult, actrita ar fi avut un amant de 16 ani cu care dormea in pat.

 

"Îi punea nişte picături în ceai şi îmi spunea să-l pun să bea tot. Dormea în pat cu un băiat de 16 ani, iar fiul ei dormea în altă cameră. La botezul unei nepoate de-ale mele, Magda a venit cu amantul ei şi au botezat-o amândoi", a mai spus ea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate