Dezvăluiri șocante! Petrică Mîțu Stoian s-a umplut de sânge la filmările pentru Revelion! Detaliul cutremurător care poate schimba toată ancheta morții artistului! EXCLUSIV

Un episod șocant cu Petrică Mîțu Stoian a avut loc cu doar două zile înainte ca acesta să moară, într-un platou de televiziune.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Petrică Mîțu Stoian a înregistrat pentru proramul de Revelion al unei televiziuni din București cu doar o zi înainte să meargă la clinica privată de lângă Reșița și cu două înainte să moară.

În timpul filmărilor s-a petrecut un episod șocant, al cărui semnificație a fost înțeleasă abia mai târziu de cei prezenți.

Martor ocular pentru WOWbiz.ro: ”Sângerarea părea că nu se mai oprește”

Petrică Mîțu Stoian a filmat timp de câteva ore alături de mai mulți artiști din toate genurile, însă în pauzele de filmare el a stat alături de prietenii cei mai apropiați: Constantin Enceanu, Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu și Gabriel Matei. Spre final, spun sursele noastre, artistul a îmbrățișat-o pe Steliana Sima, însă cum aceasta avea un costum popular cu multe cusături și paiete, Petrică Mîțu Stoian s-a tăiat la mâna stângă și a început să sângereze abundent.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian s-a confruntat cu o boală necruțătoare, de care doar familia a știut. Interpretului de muzică populară i s-a extirpat un rinichi, în urmă cu doi ani: "A făcut tratament, a făcut și chimioterapie"

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

”La un moment dat, maestrul s-a tăiat la un deget și la început nu a băgat de seamă, a crezut că s-a electorcutat de la energia statică. Abia ulterior a văzut că sângera abundent. Deși era o rană superficială, sângerarea părea că nu se mai oprește.

Și-a acoperit degetul cu mai multe șervețele dar sângele continua să curgă. S-a oprit după mai multe minute. Era un sânge de un roșu aprins și părea mai subțire decât cel obișnuit”, a dezvăluit un martor ocular pentru WOWbiz.ro.

Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian s-a tăiat în costumul Stelianei Sima

Deși ceilalți artiști s-au speriat puțin la început, ei au uitat repede întâmplarea, mai aels că erau destul de obosiți și se grăbeau spre casă.

Abia ulterior au realizat că acest detaliu minor ar putea să cântărească mult în aflarea adevăratei cauze a morții lui Petrică Mîțu Stoian.

Citeste si: Procurorii au reconstituit filmul morții lui Petrică Mîțu Stoian! Avem ultima fotografie cu artistul în viață, realizată chiar la clinică! EXCLUSIV

Ce legătură există între incidentul de la filmări și moartea lui Petrică Mîțu Stoian?

Sângerarea abundentă despre care s-a vorbit mai sus provenea, cel mai probabil, de la tratamentul cu anti-coagulante prescris de medicul curant al lui Petrică Mîțu Stoian. Efectul acestui tratament este că fluidifică sângele și astfel se reduce pericolul formării unor trombi intravenoși la pacienții care suferă de fibrilații atriale. Acești trombi pot bloca venele sau arterele și astfel se produce atacul cerebral. Administrat în concentrație mare, apare însă riscul unor sângerări sau hemoragii interne. Tocmai de aceea, în cazul une operații, de exemplu, se oprește tratamentul cu anticoagulante cu câteva zile înainte. Acest detaliu ar putea cântări mult în cadrul anchetei morții lui Mîțu Stoian, pentru că vine în sprijinul ipotezei că artistul avea un supradozaj de anticoagulante care i-ar fi putut declanșa moartea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Acuzații dure la adresa clinicii unde s-a tratat Petrică Mîțu Stoian! Sora artistului: „A regretat că s-a dus acolo”

Primele rezultate după autopsia lui Petrică Mîțu Stoian. Ce au găsit medicii în urma necropsiei

EXCLUSIV! Ce este terapia hiperbară pe care o urma Petrică Mîțu Stoian. Explicațiile unui renumit medic pneumolog: "Nu recomandăm oricui această terapie hiperbară"

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

BOMBA ANULUI de la PFIZER! Anunțul venit chiar ÎN MIEZ DE NOAPTE. Nimeni nu se aștepta la asta

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Premierul anunță măsuri draconice. Toți trebuie să se auto-izoleze și să își facă un test PCR. Nimeni nu mai scapă

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies