Dezvăluiri surprinzătoare! Livian a dus-o pe Ella de la Puterea dragostei la hotel! ”Eu respect femeile” Fiul lui Nelson Mondialu spune tot adevărul! EXCLUSIV

Livian a vorbit despre relația pe care o are la Istanbul cu Ella de la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

Șoc la Puterea Dragostei! Vloggerul Denis Petcu continuă să o atace pe Ella prin intermediul vlogurilor sale de pe YouTube. După ce a făcut-o cu ou și cu oțet din cauza faptului că l-a vorbit de rău în emisiune, apoi, a plusat cu o informație bombă, pe care a susținut-o că o deține din surse sigure. Ella ar fi fost prinsă în camera de hotel cu nimeni altul decât Livian!!!

Manelistul Denis Petcu a lansat bomba despre o posibilă relație a lui Livian cu Ella de la Puterea dragostei

„Am fost sunat de cineva din casa Puterea dragostei, nu pot să îi dau numele că nu vreau să îi fac probleme. Cu toții ați văzut la televizor și ați auzit prin anumite vloguri că Livian a fost la hotel cu Ligi. Așa vi s-a indus vouă, dar informația este total eronată și total neadevărată. Mai exact, Ella a fost prinsă în cameră la Livian”, a spus manelistul, dar nu a avut vreo dovadă concretă. Și totuși, din acel moment a izbucnit o adevărată nebunie în presa din România pe marginea acestui subiect.

Citeste si: Dezvăluiri din interiorul DNA. Ce anchete uriașe sunt în derulare. „Voi semna” - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Daiana de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica! Iata la ce metoda inovativa de infrumusetare a recurs bruneta!

Citeste si: Bianca și Livian de la Puterea dragostei s-au împăcat! Cine a făcut anunțul: „Cea mai bună decizie”

Citeste si: Bianca și Livian, de la extaz la agonie. S-au aruncat cuvinte grele, printre lacrimi: „Îl urăsc!”

”Livian a dus-o la hotel pe Ella de la Puterea dragostei?” Dacă aș avea o aventură, aici, la Istanbul, aș lua apartament rezidențial” 

Să fie adevărată sau nu nebunia declanșată de Denis Petcu? Ei bine, în realitate, totul este un mare balon de săpun, care s-a spart imediat ce ambii protagoniști ai poveștii au acceptat să vorbească pe marginea subiectului, în premieră pentru WOWbiz.ro, direct de la istanbul.

”Livian a dus-o la hotel pe Ella de la Puterea dragostei?”, a fost întrebarea directă a jurnaliștilor, iar cel care a răspuns primul, în stilul lui, așa...mai caterincos, de ce nu ar face așa ceva niciodată. ”Momentan, nu este nimic între noi. Întâi de toate, eu dacă aș avea o aventură, aici, la Istanbul, aș lua apartament rezidențial, ce cameră de hotel...Deci eu nu m-aș preta la așa ceva, eu îmi respect femeile”, a spus Livian, apoi a ținut să facă o glumă. ”Pe Ella, direct în moschee o bag”. La rândul ei însă, bruneta a fost extrem de serioasă și a fost tranșantă. ”Noi avem o legătură de prietenie, de la început a fost așa. Doar că el a avut o relație de nouă luni cu Bianca, iar eu i-am respectat punctul de vedere și nu m-am apropiat nici măcar amical, să nu deranjez. Acum este altceva, dar în niciun caz nu avem o relație, nu am fost la hotel și nu ne întâlnim dincolo de emisiune, să fie foarte clar”, a explicat Ella.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

DEJA Se ridică restricțiile! BUCURIE imensă pentru milioane de oameni

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Ce a facut mama Daianei de la Puterea Dragostei după ce a aflat că Gabriel s-a despărțit de fiica ei

Emy Alupei, jucată pe degete de Iancu la Survivor România! ”A păcălit-o pentru că a văzut că are teren favorabil”! O fostă concurentă de la Puterea dragostei spune tot

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies