Dezvăluiri tulburătoare! Ce a învățat Ella de la Puterea dragostei de la mama ei oarbă! ”Mi-a zis să tac”

Ella de la Puterea dragostei a respectat întotdeauna vorbele mamei sale oarbe

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

În urmă cu o lună și jumătate, Ella de la Puterea dragostei a vorbit, în premieră, pentru WOWbiz.ro, despre durerea din familia ei și, în principal, despre problemele de sănătate ale mamei sale.

”Mama mea a rămas oarbă de la 14 ani din cauza unui abces făcut la o măsea care avea să ajungă la creier. S-a intervenit chirurgical atunci la nivel cerebral, i s-au făcut nu mai puțin de patru operații pe creier, dar, din nefericire, fără rezultat! Trei dintre intervenți au fost OK, dar medicii au considerat că mai este necesară încă una, fiindcă mai existau urme de infecție în zona capului. Aceasta avea să fie însă un eșec, întrucât la operație, i-au fost atinși nervii optici și atunci mama și-a pierdut definitiv vederea”, a vorbit Ella de la Puterea dragostei despre femeia care i-a dat viață.

Ella de la Puterea dragostei a încercat să își vindece mama

Ella a mai dezvăluit și faptul că, de-a lungul timpului, a făcut și imposibilul pentru ca mama ei să poată vedea, măcar un pic, însă orice încercare a fost sortită eșecului. ” Pe parcursul anilor, am încercat să o ajutăm toți, cei din familie, dar specialiștii mi-au explicat că nu se mai putea face nimic, deoarece la vârsta ei, jumătate din creier era mort și era practic imposibil să reacționeze la stimuli. Vă dați seama, mama are 56 de ani, este atât de tânără și nu poate deschide ochii, este dureros și frustant”, a mai povestit Ella.

Citeste si: Fosta ”ispită” George, fratele lui Alex Zănoagă, despre copilul Siminei de la Puterea Dragostei!

Citeste si: Haos la ”Puterea Dragostei”! Iancu se sărută cu Denisa, Ella îl vrea pe Jador... dar se pupă între ei! Avem dovada

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei rupe tăcerea și spune adevărul! ”Jador mă punea să...” Dezvăluiri șocante ale iubitei lui Alex Zănoagă

Ella de la Puterea dragostei își respectă cu sfințenie mama oarbă! ”Mi-a zis că nu trebuie să ripostez  la răutățile femeilor”

Ella de la Puterea dragostei îți respectă cu sfințenie mama oarbă și, în ciuda tuturor lucrurilor, a pus în practică tot ce i-a spus ea. ”De la mama, am învățat să tac. Mi-a zis că nu trebuie să ripostez la înțepăturile oamenilor sau la răutățile femeilor, cel mai bine să fiu înțeleaptă și să cedez prima. Ei îi place liniștea și, de aceea, vrea să fiu să stau și eu departe de scandaluri și durități”, a declarat concurenta pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate