Dezvăluiri uluitoare ale lui Cornel Galeș despre viața lui de după moartea soției sale, Ileana Ciuculete! Gest extrem făcut în memoria ei | DEZVĂLUIRI

Cornel Galeș a iubit-o la nebunie pe Ileana Ciuculete, iar pierderea Zânicii sale l-a făcut, așa cum a și recunoscut-o, să apeleze la gesturi extreme în memoria soției sale.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

”Am simțit o nebunie, ce să zic?”, spunea Cornel Galeș în urmă cu doi ani, pe când o plângea fără încetare pe Ileana Ciuculete, artista dispărută fulgerător din lumea celor vii.

Citeste si: Când și-a dat seama Cornel Galeș că va muri! ”Avea el superstițiile lui și s-au împlinit! A avut dreptate, i s-a arătat”

Citeste si: ȘOC TOTAL! Galeș nu era, de fapt, el la volan?!!! Tot mai multe suspiciuni în jurul morții lui! Ce s-a întâmplat, de fapt, în accident EXCLUSIV

Citeste si: Iubita lui Cornel Galeș a confirmat accidentul: "Dumnezeu să-l odihnească"

Am găsit chiloții, în sfârșit, ce să spun. E o nebunie, ceva, o durere interioară, nu știu...”, spunea Cornel Galeș. Iar acela a fost și momentul în care a făcut un gest extrem. ”După moartea Zânicăi, m-am îmbrăcat cu chiloții ei”, spunea el... Și, confruntat cu Luis Lazarus, Cornel Galeș a recunoscut că gestul său a fost unul, cel puțin, ciudat. ”Tu nu știi ce înseamnă relația asta (pe care au avut-o Cornel Galeș cu Ileana Ciuculete, n. red.), nu ai avut parte de dragoste ca asta...”, spunea Cornel Galeș în momentul în care Luis Lazarus i-a reproșat că este un gest ciudat.

”Mai multe lucrurile de-ale Ilenei... Chiar astăzi am găsit un lucru, un portofel al ei de care nu știam, era băgat pe undeva și m-am bucurat foarte mult” , povestea Cornel Galeș care, totodată, recunoștea că în mașină are o serie de obiecte care i-au aparținut cântăreței, printre care și o păturică pe care Ileana Ciuculete o folosea adeseori.

fara descriere

 Apoi, el și-a explicat gestul. ”Aveam un set de două perechi de chiloți și erau un pic mai măricei. Zânica purta din ăștia mai moderni... (...) După ce ea a plecat dintre noi, într-o zi, nu știu cum am umblat prin șifonier și am dat de chestia aia și am avut, așa, o dorință încât m-am îmbrăcat eu cu o pereche din ăia, am simțit nevoia. Sunt lucruri nefirești pe care le faci în momentele alea, nimeni nu poate fi stăpân pe sine... A fost un gest deplasat... Eu am povestit o etapă care nu îmi face onoare, dar pot să spun că m-am simțit foarte bine atunci...”, a explicat, ușor rușinat, Cornel Galeș la câteva luni de la moartea Ilenei Ciuculete.

 

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, în Spania

 

Ziua de 1 decembrie a fost una dramatică pentru toți apropiații lui Cornel Galeș. Vestea că acesta a murit într-un accident de mașină, într-un orășel de lângă Valencia, i-a luat pe toți prin surprindere, iar incertitudinea producerii tragediei a durat câteva ore, până când, într-un final, au venit tristele confirmări. Cornel Galeș avea 60 de ani, petrecuse cu o noapte înainte de tragedie și a murit într-un accident de circulație. "Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească...", ne-a spus aseară Viviana, vestea tristă că a murit Cornel Galeș fiind astfel devenită realitate.

”Am auzit, nu pot să bag mâna în foc, dar am auzit că nu era, de fapt, el la volan. Așa am înțeles, cică ar exista înregistrări din momentul accidentului și cică ar fi fost altcineva la volan care nu ar fi avut nici carnet. Ceea ce ar fi foarte grav... Dar, repet, sunt informații pe care le primesc și eu, nu sunt 100%. Oricum, este o anchetă a polițiștilor spanioli, sper să aflăm cât mai repede ce s-a întâmplat acolo, cu adevărat”, ne-a spus, în exclusivitate, Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate