Dezvaluiri uluitoare ale lui Nicolae Guta despre mama fiului sau: "Narcisa si-a luat copilul in brate si a zis ca se arunca de la geam"! Vezi cand a afirmat asta manelistul

Scandalul dintre femeile din viata lui Nicolae Guta a readus in actualitate cateva episoade mai vechi din istoria relatiei dintre manelist si Narcisa.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereNicolae Guta nu stie ce sa se mai faca cu NarcisaCu cativa ani in urma, Nicolae Guta a declarat despre Narcisa ca are probleme psihice mari, ca e violenta si ca are tendinte sinucigase. „S-a comportat ca o femeie de bordel cu mine. S-a culcat cu mine pentru bani. A inceput sa ma ameninte ca are talent si har de a jigni. Narcisa are un singur tel in viata, este ca un lup flamand, te respecta cat timp ii dai. Femeia asta a fost internata de mai multe ori la terapie intensiva, si-a luat bate si cutite si a ramas cu traume. La un moment dat si-a luat copilul in brate si a zis ca se arunca de la geam”, a povestit Nicolae Guta cu cativa ani in urma.fara descriereNarcisa este bolnava dupa manelist

La vremea respectiva, cantaretul nu mai voia s-o vada pe Narcisa pentru ca aceasta reusise sa o alunge pe Ana, o alta fosta iubita, din casa lui. Narcisa intrase cu un cutit peste ea in casa, insa norocul femeii a fost ca Guta era acasa si a impiedicat o tragedie. Nu acelasi noroc l-a avut insa Madalina, actuala iubita a lui Guta, care a trebuit sa se confrunte de una singura cu furia Narcisei.

„Eu am incercat s-o invat ce trebuie. Ea e invatata sa se taie, sa se schingiuiasca. Daca nu trece un an fara sa-si taie vreo vena, nu poate. Copilul, daca va ramane la ea, va fi tarumatizat . Este deja”, a mai spus, la acea vreme, Nicolae Guta.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate