Dezvăluiri uluitoare! Cât de sărac era Gigi Becali când era mic. ”Părinții mei locuiau la cort! Mama făcea chirpici cu mine în brațe”

Gigi Becali a dezvălui, fără rețineri, momentele mai dificile din copilărie

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Gigi Becali nu își ascunde niciodată originile sau felul în care a trait în perioada copilăriei! Drept dovadă, potentul om de afaceri de azi a dezvăluit câte probleme a avut în trecut și cum a reușit familia lui să treacă peste ele.

"Tata s-a născut în Albania, mama în Bulgaria. Au fost deportați în Dobrogea, apoi în Bucovina, de aici în Banat, iar de acolo în Bărăgan, în satul Zagna, lângă Brăila, acolo unde m-am născut eu în 1958. M-am născut în lagărul de concentrare de la Zagna.

Mama mi-a spus că în fiecare noapte, de când a rămas însărcinată, se ruga la Dumnezeu și spunea «Doamne, nu le face lor pe plac! Să-mi dai un băiat cu stea în frunte!». La acea vremea, machedonii erau considerați un pericol pentru comuniști și nu aveau voie să locuiască la granițe", își începe patronul vicecampioanei poveste în cartea lui Dinu Barbu, "Armâni şi megleniţi din Banatul Timişean”.

Citeste si: Pe numele unui deținut a venit o felicitare de Ziua Îndrăgostiților! Conducerea pușcăriei a pornit o ancheta, iar descoperirea făcută i-a șocat

Citeste si: Incredibil! Cum a reacționat Alex Pițurcă atunci când a văzut cum Christina ICH se sărută cu fostul! Avem toate detaliile

Citeste si: Toată lumea credea că iubitul o filmează în pat, însă... Stupoare! Ce se întâmpla de fapt. Viralul care a cucerit întreaga lume. Milioane de persoane l-au văzut

Gigi Becali a recunoscut că a fost sărac! ”Am copilărit între salcâmi, porumb, grâu și oi” 

Familia Becali a stat cinci ani în Săcălaz. În 18 iunie 1951, membrii ei au fost deportaţi în Bărăgan, alături de multe alte familii de aromâni. Gigi Becali a recunoscut că a fost sărac atunci, dar nu se rușinează de acest lucru. "Părinții mei locuiau la cort. Stăteam doi-trei ani într-un loc, apoi ne mutam. Mama îmi povestea că făcea chirpici cu mine în brațe, alăptându-mă, ca să construiască o casă. Când eu am făcut un an, părinții mei s-au mutat în Pipera. Mama e foarte blândă, nu m-a lovit niciodată.

Era croitoreasă și îmi croia cele mai frumoase haine. Tata mi-a dat o singură palmă, că am scăpat oile. Am copilărit între salcâmi, porumb, grâu și oi. Am crescut prin livezi, între animale și m-am bucurat de fructele oferite de natură, am băut lapte direct din găleată și am muls oile de la 12 ani", își povestea latifundiarul copilăria într-un interviu pentru Capital.

Gigi Becali a recunoscut că a fost sărac, dar în cartea "Becali şi Politica. Începuturile", patronul vicecampioanei a detaliat și cum a reușit părintele său să depășească momentele critice și să se dezvolte pe plan profesional. "Tata şi-a dat repede seama cât de lacomi şi corupţi erau anumiţi activişti de partid, ofiţeri de Miliţie sau Securitate. Avea multe oi şi mult surplus de lapte, brânză, smântână, carne. Avea suficient de mult din toate ca să le dea plocoane tuturor celor cu care intra în contact. Veneau la el tot felul de mari figuri din ierarhia comunistă ca să cumpere produse de calitate, iar el le dădea cadouri.

Ei i-au permis să-şi extindă afacerile, să devină furnizor pentru hoteluri şi restaurante, pentru case de protocol. Aşa a ajuns chiar să trimită berbecuţi în diferite ţări arabe, cu permisiunea autorităţilor. Pentru asta plătea şpăgi substanţiale, dar a ştiu cum să facă în aşa fel încât a trimis valută, dolari, în America, la rudele sale. Cel mai bun profesor de afaceri pe care l-am avut a fost tata", a detaliat Becali în publicația autobiografică.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: