Dezvăluiri uluitoare! Cine e femeia cu care Laurenţiu Reghecampf a înșelat-o pe Anamaria Prodan, chiar după nuntă: „Am făcut dragoste la subsol”

Laurențiu Reghecampf i-ar fi fost infidel celebrie impresare chiar de la începutul căsniciei.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns al finalul căsnicie, după 15 ani de căsnicie. În mediul online au apărut mai multe dezvăluiri despre relația celor doi, care ar fi început dintr-un amantlâc. Mariana Pffeifer, prima soție a antrenorului, a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf a lăsat-o însărcinată pe Anamaria Prodan în timp ce ei erau căsătoriți.

Femeia a mai făcut o dezvăluire neașteptată! Mariana Pffeifer a declarat pentru un post de televiziune că Laurențiu Reghecampf a căutat-o și au întreținut relații intime chiar și după divorț, în contextul în care el se căsătorise cu Anamaria Prodan.

„Mă culcam cu Laurenţiu, deşi nu eram divorţaţi, iar el era cu Ana. Eram soţia lui, dar mă simţeam ca o amantă! Ce-a făcut ea am făcut şi eu! Laurenţiu mă mângâia pe picior, îi plăcea asta… Apoi am făcut dragoste la subsol, în timp ce el era cu Ana, în Germania.

Am făcut dragoste cu el şi la Târgovişte, el fiind căsătorit atunci cu Anamaria, iar eu fiind divorţată. Veneam de la aeroport și am mers la Târgovişte, în timp ce Ana rămăsese în America”, a declarat Mariana Pffeifer.

Citeste si: Suma e colosală! Cu câți lei se vinde o monedă de 2 euro din anul 2017...- bzi.ro

Mariana Pffeifer

Mariana Pffeifer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf 

Mariana Pffeifer, despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Aș vrea să simtă ce am simțit și eu”

Mariana Pffeifer a povestit despre momentul în care Laurențiu Reghecampf i-a dezvăluit că vrea să divorțeze de ea, după ce Anamaria Prodan a rămas însărcinată.

Citeste si: Anamaria Prodan a răbufnit! Atacuri la adresa amantei și primei soții ale lui Laurențiu Reghecampf: „Aceste individe...”

„Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu. Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: ‘Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună’.

A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim. Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila.

Are un tupeu incredibil.

Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria Prodan este însărcinată”, a mai spus prima soție a lui Laurențiu Reghecampf.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies