Dezvăluiri uluitoare despre Gheorghe Dincă! Șoc, ce spuneau femeile care urcau în mașina criminalului din Caracal! ”Avea niște ochi mari și răi”

Gheorghe Dincă a băgat spaima în femeiele care se urcau în autoturismul lui atunci când făceau cu mana la ocazie

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

La aproape două luni de la izbucnirea scandalului din Caracal, generat de dispariția Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, zilnic apar detalii halucinate în spațiul public!

Gheorghe Dincă are imaginea unui monstru în fața oamenilor din Caracal

Anchetatorii au găsit probe noi, care îl incriminează pe Gheorghe Dincă, monstrul care, dacă ar fi să punem cap la cap toate acțiunile, pare, să fi gândit fiecare acțiune și fiecare pas, mai ales după ce, ieri și în cursul zilei de azi, s-au făcut iar reconstituiri în cazul celor două adolescente.

În Dobrosloveni de pildă, Dincă a fost așteptat chiar de localnici, care au fost la un pas să îl linșeze. De altfel, trupele IPJ Olt au fost nevoite să intervină pentru a-i calma pe oamenii aflați în zonă și să îl bage rapid în dubă pe bărbatul hulit de o întreagă Românie! Nu înainte însă ca lumea de acolo să îl atace verbal pe tot traseul din comună.

Citeste si: Gheorghe Dincă, la pușcărie ca la SPA! De ce s-a îngrășat în arest ”monstrul din Caracal”? Imagini incredibile

Citeste si: Momente tensionate între familia Melencu și Gheorghe Dincă. Cum a reacționat mama Luizei când l-a văzut pe Dincă

Citeste si: Atacul lui Christian Sabbagh la adresa lui Alexandru Cumpănașu continuă: ”Nu e doar obraznic, e într-un delir continuu”

fara descriere

Gheorghe Dincă avea o privire ”ucigașă”?! ”Se uita la tine de te băga în sperieți”

Mai mult decât atât, femeile au început să țipe la el și să dezvăluie cum îl vedea pe criminal atunci când le lua la…ocazie! Gheorghe Dincă avea o privire ”ucigașă”?! Se uita la tine de te băga în sperieți! Avea niște ochi mari și răi! Mereu îmi era frică să urc în autoturimul lui, dar când o făceam, eram mai mulți, iar eu stăteam doar pe bancheta din spate. În plus, mă mai gândeam și că este om bătrân și nu îmi poate face nimic, și era în închipuirea mea. Ei, uite ce s-a întâmplat”, a povestit o vecină mai în vârstă din localitataea Alexandrei.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate