Dezvăluiri uluitoare despre Mario Iorgulescu! S-a iubit cu un fotomodel celebru și s-a despărțit de ea după ce a agresat-o într-un club

Mario Iorgulescu a avut o relație amoroasă controversată cu fotomodelul Bianca Taban

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Mario Iorgulescu are doar 24 de ani, însă viața lui de până acum a fost plină de experiențe tumultuoase. Implicat într-o serie de dosare penale, de la sechestrare de persoane până la acte de violență de alt gen, fiul șefului LPF a avut parte chiar și în amor de legături controversate, una dintre ele cu superbul fotomodel Bianca Taban.

Relația dintre Mario și Bianca a fost de la început una cu năbădăi și totul în principal din cauza temperamentului ușor coleric al tânărului Iorgulescu, un tip care, în mediile mondene, s-a comportat tot timpul ca un... șef!

Citeste si: Mario Iorgulescu s-a trezit din comă! Fiul șefului LPF a vorbit cu părinții săi! Nu știe că a omorât un om

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ în cazul lui Mario Iorgulescu! Mișcarea care i-a șocat pe doctori! Fiul șefului LPF a ridicat mâna! Ce se întâmplă în aceste momente cu el la spital

Citeste si: Suma colosală pe care familia lui Dany Vicol speră să o primească de la familia lui Mario Iorgulescu!

Mario Iorgulescu s-a iubit cu Bianca Taban! Povestea lor a fost însă plină de violențe

Mario Iorgulescu s-a iubit o bună perioadă de timp cu Bianca Taban, dar legătura lor a fost una presărată atât cu vacanțe exotice, cât și cu bătăi și înjurii în văzut tuturor. De altfel, una dintre disputele lor violente s-ar fi derulat chiar într-un club, iar în urma ei, fata a ieșit cu ochii în lacrimi și s-ar fi plâns ”socrului” său de atunci…Gino că nu mai poate continua o iubire cu un om care nu o respectă! Aceasta a fost, se pare, picătura care i-a umplut paharul frumoasei manechine! De la acel incident în public, Bianca a preferat să renunțe la povestea ei cu băiatul de bani gata și să își îndrepte atenția către altcineva. De partea cealaltă, nici ”craiul” Iorgulescu nu a stat prea mult singur, ci a făcut o altă victimă feminină, pe...Daniela Crudu! 

fara descriere

Mario Iorgulescu se află în stare gravă la spital

De aproape două săptămâni, Mario Iorgulescu se zbate între viață și moarte la Spitalul Elias din București! Controversatul fiu al șefului LPF se află internat în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală după ce, în urmă cu două weekenduri, a fost implicat într-un grav accident de circulație, care s-a soldat cu moartea unui bărbat în vârstă de 34 de ani.

Informațiile despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu u fost de la început contradictorii, de la declarațiile unor martori oculari, conform cărora tânărul de 24 de ani ar fi plecat de la locul faptei pe picioarele lui la Salvare până la vești de-a dreptul cutremurătore.

Drept dovadă, sâmbăta trecută, surse din spital au dezvăluit că lui Mario Iorgulescu i-au cedat organele și medicii au decis atunci să îl treacă imediat pe dializa, întrucât rinichii lui nu mai funcționau. "Situația sa este gravă și toată lumea din familie se roagă să își revină", au dezvăluit persoane de la față locului pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate