Dezvaluiri uluitoare! Iulia Tabacaru, umilita intr-un club de manele din Pitesti! “Bomba sexy” a fost batuta si bagata cu capul in toaleta

Focoasa bruneta Iulia Tabacaru, cunoscuta drept "bomba sexy", a ajuns de rasul tuturor in orasul sau natal, Pitesti, dupa ce a fost batjocorita de o femeie in discoteca.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Dobre

fara descriereDupa despartirea de fotbalistul Cristi Tanase, “Bomba sexy” a disparut total din peisajul bucurestean. O perioada indelungata, Iulia Tabacaru a fost plecata sa-si incerce norocul prin strainatate, ba prin Elvetia, ba prin Italia, ba prin Bulgaria, insa fara mare succes. Intoarsa in orasul sau natal, Pitesti, focoasa bruneta a inceput sa rupa in doua cluburile de manele. Satula de fotbalisti, “Bomba” s-a orientat apoi catre manelisti, luandu-i in vizor pe  Vali Vijelie, Adi Minune si Sorinel Pustiu. Fara mare succes nici la lautari, “Bomba” a fost nevoita sa se reorienteze.

In cautare de noi “sponsori”, focoasa bruneta a facut greseala sa se dea la un barbat aproape logodit. Iubita acestuia insa n-a stat mult pe ganduri si i-a aplicat Iuliei o corectie greu de imaginat. “Bomba sexy” a fost batuta si bagata cu capul in toaleta unui club din manele din Pitesti, fiind cu greu salvata de o alta femeia.

"Din momentul acela, de cand a fost umilita in club, Iulia Tabacaru n-a mai indraznit sa se dea la respectivul. De rusine nici n-a mai avut curajul sa mai iasa din casa o perioada", ne-a declarat sursa noastra, care a fost de fata si la umilitorul moment trait de Iulia in clubul din Pitesti.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate