Dezvăluiri uluitoare la Puterea dragostei! Roxana, la un pas să fie mutată la un alt hotel, după un scandal uriaș. "Îmi era frică de ea! Era pusă pe război"

La câteva luni de la conflictele avute cu Roxana în casa Puterea dragostei, Anamaria Lintaru a spus tot adevărul despre relația lor în show-ul amoros moderat de Andreea Mantea

Autor: Cornelia Ionescu

In articol:

Roxana de la Puterea dragostei și Anamaria Lintaru au avut o relație cu scântei în casă.

Totul din cauza lui Bogdan Mocanu, bărbatul pe care prima dintre concurente l-a iubit, dar l-a și trădat cu aceeași patimă.

Bogdan Mocanu și Roxana Buzoiu au format un cuplu invidiat la Puterea dragostei. Ambii frumoși, ambițioși și puternic mental, ei păreau, în timpul legăturii lor amoroase, că se detașează în câștigatorii primului sezon. Din păcate, pasul greșit făcut de controversata concurentă într-o minivacanță în România, atunci când s-a sărutat la mare cu doi foști iubiți, l-a determinat pe Bogdan să pună capăt relației, fără să se mai uite înapoi.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, nemachiată! Uite ce semne are tânăra pe faţă!

Citeste si: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să...” Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință în viață!- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Am aflat! Când va naște Simina de la Puterea dragostei! "Va fi prin cezariană"! Detalii exclusive

Citeste si: Dezvăluire uluitoare! Simina de la Puterea dragostei l-a ironizat din nou pe Jador! ”I s-au rupt pantofii într-o gală și i-au dat teneși de fete”!

Bogdan Mocanu s-a simțit trădat și umilit în relația cu Roxana de la Puterea dragostei

”M-am sim ț it tr ă dat, min ț it ș i umilit. Roxana s-a s ă rutat cu fostul iubit, dar, culmea, ș i cu Andy, cel despre care î mi spunea c ă nu vrea s ă î l mai vad ă niciodat

ă. De aceea, am luat decizia de a nu mai continua povestea noastr ă, indiferent de lacrimile pe care iubita mea avea s ă le verse la vremea respectiv ă. Apoi, î ncet, î ncet, am realizat c ă am luat cea mai bun ă decizie, î n condi ț iile î n care ea spunea c ă m ă iube ș te ș i se ducea î n bra ț ele lui Iancu! A ș a iubire mai bine NU avea să spună Bogdan, într-un live exclusiv la WOWbiz.ro.

"S ă recunoa ș tem, nimeni nu mi l-a luat pe Mocanu, eu am fost cea care l-am pierdut prin comportamentul meu ș i prin tr ă dare. A ș a am sim ț it î ns ă atunci s ă fac, s ă m ă cert cu el, cu Ana ș i cu to ț i care erau î mpotriva mea... Aveam sentimentele pentru el ș i nu puteam s ă le uit de pe o zi pe alt ă. Î n plus, sim ț eam c ă pe mine m ă iube ș te, dar nu putea s ă î ș i î ncalce principiile sau nu dorea s ă mai treac ă î nc ă o dat ă printr-o dezam ă gire. Nu î n ț elegeam atunci pe loc, dar, dup ă o vreme, când Iancu a intrat în via ță mea, lucurile s-au schimbat. Nu mai aveam nimic cu nimeni", a venit și replica Roxanei într-un live exclusiv pe kfetele.ro.

Roxana de la Puterea dragostei, la un pas să fie mutată din hotel!” Doamne, e rău de tot! Am realizat că situația este dură”  

După legătura cu Roxana, imediat, în casa Puterea dragostei, a intrat Anamaria Lintaru, o femeia blondă, frumoasă, total diferită, iar Bogdan Mocanu a decis să facă un cuplu cu ea, motiv ce a dus la adevărate furtuni în show, stârnite de gelozia fostei iubite!

Drept dovadă, scandalurile pe care avea să le aibă Roxana cu noua muză a lui Bogdan i-a pus pe gânduri până și pe producătorii emisiunii, care, la un moment dat, au luat în calcul să facă și o mișcare radicală. Astfel, Anamaria Lintaru a dezvăluit, în premieră pentru WOWbiz.ro, că Roxana de la Puterea dragostei a fost la un pas să fie mutată în alt hotel decât al fetelor. ” Inițial, am încercat să nu îi răspund, să nu o bag în seamă. Erau jigniri puerile, de clasa a doua, de aceea, nici nu m-am obosit să îi răspun. Nu merita. Nu voiam să mă cobor la acele jigniri. Mai mult, mi-a fost teamă la început, când am văzut-o așa de efervescentă și de pornită pe mine. În plus, când oamenii din show, cei din spatele camerelor, au vrut să o mute la alt hotel, a fost momentul în care chiar am zis... Doamne, e rău de tot! Am realizat că situația este dură și Roxana era pusă pe război ”, a comentat Ana în urmă cu câteva zile Pe de altă parte, la prima întoarcere în țară, Roxana  s-a împăcat cu Ana. "Nu am nimic cu ea, nici nu a ș avea de ce. Vă spun sincer, chiar ne-am î nt â lnit. Am fost î mpreun ă la o cafea, am fost împreun ă î n club. Este adev ă rat, nu suntem prietene, î ns ă avem o rela ț ie amical ă, destul de bun ă",  a conchis la vrenea respectivă concurenta pentru kfetele. ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

De ce s-a certat Jador cu Bogdan Mocanu! Cu cine l-a înlocuit manelistul pe prietenul său de la Puterea Dragostei

Ricardo a părăsit-o pe Deea și s-a întors la Puterea Dragostei? ”Nu am mai vorbit cu el. M-a blocat”

Livian de la Puterea dragostei s-a văzut cu fosta iubită?! Răspunsul concurentului

4 zodii dau lovitura maine. Astrologii anunță câștiguri financiare pentru ei

Vestea serii despre Monica Pop! Ce s-a întâmplat cu celebrul medic (VIDEO)

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Omul lui Putin, prins în Ucraina. A făcut peste 200 de vitime

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies