Dezvăluiri uluitoare la Puterea dragostei! Roxana, la un pas să fie mutată la un alt hotel, după un scandal uriaș. "Îmi era frică de ea! Era pusă pe război"

La câteva luni de la conflictele avute cu Roxana în casa Puterea dragostei, Anamaria Lintaru a spus tot adevărul despre relația lor în show-ul amoros moderat de Andreea Mantea

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere


In articol:

Roxana de la Puterea dragostei și Anamaria Lintaru au avut o relație cu scântei în casă. Totul din cauza lui Bogdan Mocanu, bărbatul pe care prima dintre concurente l-a iubit, dar l-a și trădat cu aceeași patimă.

Bogdan Mocanu și Roxana Buzoiu au format un cuplu invidiat la Puterea dragostei. Ambii frumoși, ambițioși și puternic mental, ei păreau, în timpul legăturii lor amoroase, că se detașează în câștigatorii primului sezon. Din păcate, pasul greșit făcut de controversata concurentă într-o minivacanță în România, atunci când s-a sărutat la mare cu doi foști iubiți, l-a determinat pe Bogdan să pună capăt relației, fără să se mai uite înapoi.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, nemachiată! Uite ce semne are tânăra pe faţă!

Citeste si: Am aflat! Când va naște Simina de la Puterea dragostei! "Va fi prin cezariană"! Detalii exclusive

Citeste si: Dezvăluire uluitoare! Simina de la Puterea dragostei l-a ironizat din nou pe Jador! ”I s-au rupt pantofii într-o gală și i-au dat teneși de fete”!

fara descriere

Bogdan Mocanu s-a simțit trădat și umilit în relația cu Roxana de la Puterea dragostei

”M-am simțit trădat, mințit și umilit. Roxana s-a sărutat cu fostul iubit, dar, culmea, și cu Andy, cel despre care îmi spunea că nu vrea să îl mai vadă niciodată. De aceea, am luat decizia de a nu mai continua povestea noastră, indiferent de lacrimile pe care iubita mea avea să le verse la vremea respectivă. Apoi, încet, încet, am realizat că am luat cea mai bună decizie, în condițiile în care ea spunea că mă iubește și se ducea în brațele lui Iancu! Așa iubiremai bine NUavea să spună Bogdan, într-un live exclusiv la WOWbiz.ro.

"Să recunoaștem, nimeni nu mi l-a luat pe Mocanu, eu am fost cea care l-am pierdut prin comportamentul meu și prin trădare. Așa am simțit însă atunci să fac, să mă cert cu el, cu Ana și cu toți care erau împotriva mea... Aveam sentimentele pentru el și nu puteam să le uit de pe o zi pe altă. În plus, simțeam că pe mine mă iubește, dar nu putea să își încalce principiile sau nu dorea să mai treacă încă o dată printr-o dezamăgire. Nu înțelegeam atunci pe loc, dar, după o vreme, când Iancu a intrat în viață mea, lucurile s-au schimbat. Nu mai aveam nimic cu nimeni", a venit și replica Roxanei într-un live exclusiv pe kfetele.ro.

fara descriere

Roxana de la Puterea dragostei, la un pas să fie mutată din hotel!”Doamne, e rău de tot! Am realizat că situația este dură” 

După legătura cu Roxana, imediat, în casa Puterea dragostei, a intrat Anamaria Lintaru, o femeia blondă, frumoasă, total diferită, iar Bogdan Mocanu a decis să facă un cuplu cu ea, motiv ce a dus la adevărate furtuni în show, stârnite de gelozia fostei iubite!

Drept dovadă, scandalurile pe care avea să le aibă Roxana cu noua muză a lui Bogdan i-a pus pe gânduri până și pe producătorii emisiunii, care, la un moment dat, au luat în calcul să facă și o mișcare radicală. Astfel, Anamaria Lintaru a dezvăluit, în premieră pentru WOWbiz.ro, că Roxana de la Puterea dragostei a fost la un pas să fie mutată în alt hotel decât al fetelor. ”Inițial, am încercat să nu îi răspund, să nu o bag în seamă. Erau jigniri puerile, de clasa a doua, de aceea, nici nu m-am obosit să îi răspun. Nu merita. Nu voiam să mă cobor la acele jigniri. Mai mult, mi-a fost teamă la început, când am văzut-o așa de efervescentă și de pornită pe mine. În plus, când oamenii din show, cei din spatele camerelor, au vrut să o mute la alt hotel, a fost momentul în care chiar am zis... Doamne, e rău de tot! Am realizat că situația este dură și Roxana era pusă pe război”, a comentat Ana în urmă cu câteva zile Pe de altă parte, la prima întoarcere în țară, Roxana  s-a împăcat cu Ana."Nu am nimic cu ea, nici nu aș avea de ce. Vă spun sincer, chiar ne-am întâlnit. Am fost împreună la o cafea, am fost împreună în club. Este adevărat, nu suntem prietene, însă avem o relație amicală, destul de bună", a conchis la vrenea respectivă concurenta pentru kfetele. ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate