Dezvăluiri uluitoare! Marcel Toader a reușit să fenteze moartea în urmă cu șapte ani. "I-a stat inima, dar a avut norocul să aibă suflu și să fie operat de urgență"

Persoane apropiate lui Marcel Toader povestesc că afaceristul avea probleme mari cu inima încă din 2012

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

fara descriere

Marcel Toader a murit, sâmbătă după-amiază, în casa unui prieten din Periș. Omul de afaceri a acuzat un stop cardio-respirator și, în ciuda intervenției de 57 de minute a medicilor de pe Ambulanță, nimic nu l-a mai readus la viață.

Decesul fulgerător avea să îi șocheze pe cei care îl cunoșteau pe Marcel drept un bărbat puternic, sănătos, gata de muncă, nicidecum un tip doborât de probleme de sănătate.

Citeste si: Părinții Luizei au mers acasă la Alexandra, după ce s-a confirmat că este moartă! Ce s-a întâmplat acolo e zguduitor

Citeste si: Povestea cutremurătoare a fotbalistului înjunghiat de 7 ori de interlopul Fane Căpăţână! Laurenţiu Lică a supravieţuit miraculos: „S-a rupt sabia în mine, sunt puternic!”

Citeste si: Miss România, show fierbinte, la plajă! Ioana Filimon, în ipostaze interzise cardiacilor VIDEO EXCLUSIV

fara descriere

Marcel Toader a trecut o dată pe lângă moarte! ”I s-a pus un stent la inimă” 

Totuși, surse din familie aveau să dezvăluie, în premieră pentru WOWbiz.ro, că realitatea era cu totul alta. "Marcel a trecut pe lângă moarte în 2012. La vremea respectivă, a suferit un infarct când era acasă, cu soția de atunci Gabriela Cristea. A simțit o gheară în piept și i s-a făcut rapid rău. Norocul său a fost acela că medicii de pe Salvare l-au resuscitat și apoi l-au transportat de urgență la spital. Acolo, a fost băgat în sală de operații și i s-a montat un stent la inimă. A stat câteva zile internat, iar la plecare, i s-a recomandat să ducă o viață sănătoasă, fără excese, fumat, băut sau pierderea nopților. Din păcate, el a fost o perioadă liniștit, însă, în timp, a făcut exact ce i-au interzis doctorii", au povestit surse apropiate.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate