Dezvăluiri uluitoare! Nelson Mondialu' o să ia foc! Livian  voia să facă un copil cu Bianca de la Puterea Dragostei! ”După ce îți dau inelul de logodnă, te ia valul și facem și bebelușul”

În urmă cu câteva luni, Livian a dezvăluit, în stilul lui, ironic, pus mereu pe glume, că ar dori să aibă un copil cu Bianca de la Puterea Dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I., C.L.


In articol:

fara descriere

De mai bine de o săptămână și jumătate, Livian și Bianca de la Puterea dragostei s-au despărțit, spre marea fericire a familiei tânărului și, în special, a tatălui acestuia, Nelson Mondialu'. De altfel, într-un live pe youtube, controversatul personaj, a avut un ”moment” savurat de toți internauții.

 ”I-am despărțit, i-am despărțit! Vă pupă tata Nelson. Eu sunt șeful șefilor. Lasă să plângă. Decât să plângă peste 15-20 de ani, mai bine să plângă acum. Victorie”, a spus Nelson într-un live pe youtube.

fara descriere

Livian a spus totul despre sentimentele sale! ”Bianca a vrut inel de logodnă”

 

Citeste si: Nelson Mondialu, mesaj socant despre Bianca dupa ce a vazut imaginile cu ea de la videochat!

Cu toate acestea, Nelson Mondialu ar putea avea dureri de cap, în momentul în care va afla că băiatul lui avea gânduri extrem de serioase cu Bianca Comănici.

Drept dovadă, în decembrie, la o vizită a unei echipe de la WOWbiz.ro  la Istanbul, în casa Puterea Dragostei, între glume, ironii și cumva jucăuș, Livian a spus și lucruri serioase, cum ar fi faptul că se gândește să-i ofere Biancăi inelul de logodnă și că vrea să aibă, cât mai curând, un copil cu aceasta. ”M-am băgat sub brad, deci cadoul e pregătit (râde)... Bianca mi-a spus ce vrea de la Moșul: inel de logodnă, dar nu a precizat dacă din aur alb sau galben, cu piatră sau fără, a zis că vrea un bebeluș sau un telefon”, spune Livian, întrerupt de Bianca: ”Deci, ce alegi din cele trei variante?”, a comentat Livian cu ochii ațintiți la iubita lui de atunci, în preajma Sărbătorilor de Iarnă.

Citeste si: Cine este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei! L-a recunoscut de la televizor și a povestit cum l-a vândut: „Nu pot să mai țin secret. Îl aștept să vină acasă”

Citeste si: Adrian de la "Puterea dragostei" o distruge pe Bianca dupa ce au aparut imaginile cu ea de la videochat: "A facut o meserie veche de cand pamantul"

Citeste si: Reacția șocantă a lui Nelson Mondialu', după ce a aflat că Bianca a făcut videochat: „Lasă lumea să arunce cu piatră”

fara descriere

Livian a vrut să aibă un copil cu Bianca de la Puterea Dragostei! ”Emani feminitate și fierb în preajma ta”

Livian a vrut să aibă un copil cu Bianca de la Puterea dragostei și a explicat, la fel de amuzant, în ce ordine ar fi trebuit și să se întâmple lucrurile, dacă ar fi trebuit să le pună în practică. ”Telefonul mă costă vreo 60 de milioane (n.red. lei vechi), îl sărim din prima, inelul vreo 30, bebelușul... (Bianca intervine: ”vreo 10 minute”). Așa îmi faci tu reclamă? Alta ar fi zis două minute...Da, într-adevăr 10 minute, pentru că ești de o frumusețe rară și emani feminitate și fierb în preajma ta. Deci, scap cel mai bine cu un inel, pentru că după ce ți-l dau, te ia valul și facem și bebelușul. Și după aceea o să mă suni să-mi zici că este gravidă și vine și telefonul”, a spus Livian, printre chicotelile iubitei sale, care totuși avea să zică și lucruri serioase. ”El mi-a zis că vrea un singur cadou: înțelepciune”!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate