Dezvăluiri uluitoare! Răzvan Ciobanu a sărit să îl bată pe Pelger cu o săptămână înainte de moarte! Avem toate detaliile din club

 Răzvan Ciobanu s-a certat teribil cu Ștephan Pelger într-un local din Capitală

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, însă toate lucurile care s-au întâmplat cu designer-ul în ”rol principal” în ultimele luni pot fi adevărate scenarii de film.

Dacă până la decesul lui Răzvan, viața lui era o enigmă, ei bine, acum, s-a aflat și ce substanțe interzise lua, cât de des o făcea, ce iubiți a avut, pe cine a trădat, câte datorii avea și multe alte dedesubturi, care, pe foarte mulți i-a șocat! Culmea, dezvăluirile despre creatorul de modă sunt însă abia la început! Iar o dovadă în acest sens o reprezintă și informații de ultim moment apărute despre accesele lui de furie.

Citeste si: Ce a auzit o celebră prezentatoare TVR când a ieșit din operație! ”Fiaaaareee veeechi luaaaam! Fiaaaaree veeechi!”

Citeste si: Cât de frumos era Mihai Constantinescu în tinerețe! Imaginile care demonstrează că era idolul femeilor! Galerie foto

Citeste si: Momente de panică! Oana Roman, de urgenţă la spital! Vezi ce a păţit vedeta! "M-am simţit foarte rău"

fara descriere

Răzvan Ciobanu a sărit la bătaie cu Stephan Pelger înainte de moarte! ”L-au salvat bodyguarzii”

În premieră pentru WOWbiz.ro, persoane din preajma controversatului designer au povestit o scenă în care Răzvan Ciobanu a fost protagonistul, și nicidecum cel pozitiv.

Astfel puțini știu că, în ciuda firii sale calme, Răzvan Ciobanu a sărit la bătaie cu Stephan Pelger înainte de moarte. "De Florii, Răzvan a avut o atitudine ciudată. Fără explicație, a vrut să îl bată pe un fost prieten de al său, Pelger într-un club din București. Este adevărat, ei aveau un conflict mai vechi, încă nerezolvat! În momentul în care s-au văzut acolo întâmplător, a și izbucnit scandalul. Norocul lui Stephan a fost acela că l-au salvat bodyguarzii, l-au dus la un taxi, iar pe Răzvan l-au dat afară din locație", au dezvăluit persoane din lumea fashionului, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate