DEZVALUIRI WOWBIZ.RO! Incredibila poveste a piticului Marcel, cel care a fost vandut dupa Revolutie unei italience pentru 3.000 de marci! Cine a intermediat cea mai “nebuna” tranzactie din istoria post-decembrista?

Intamplarea este destul de cunoscuta, dar nimeni nu a avut curajul sa rosteasca numele celui care a avut una din cele mai nastrusnice idei de afaceri dupa 1990.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

##VIDEO13898##

Imediat dupa Revolutie, o gasca de baieti de oras (din care faceau parte fratii Ioan si Victor Becali,  varul Gigi, Dan Alban, Mircea Sandu si Gino Iorgulescu) era cunoscuta pentru abilitatea cu care facea bani si din piatra seaca. Printre acestia se invartea si piticul Marcel Ungureanu, un fel de copil de trupa al grupului, nelipsit de la petrecerile acestuia, fiind responsabil cu fondul muzical si cu buna dispozitie.

fara descriereEra momentul in care incepeau urcusul fratilor Becali in lumea impresariatului fotbalistic, condusi de mentorul lor, Dan Alban zis “Albanezul”, si ascensiunea lui Mircea Sandu la carma fotbalului romanesc. Tot in acea perioada era in voga moda adoptiilor din casele de copii, foarte multi straini incercand sa profite de legea permisiva de atunci si sa infieze orfani din Romania. Inventiv si genial in afaceri, Dan Alban si-a adus aminte de o femeie din Italia care era disperata sa devina mama prin adoptie a unui copil de la noi din tara. “Albanezul” n-a stat pe ganduri si a apelat la Marcel, care pe atunci avea 14 ani. “Dan Alban, care era un super domn, mi-a spus despre ce e vorba si nu am mai stat pe ganduri, mai ales ca erau in joc cateva mii de marci. M-a trimis la hotel la Hilton, acolo unde locuia italianca. Cand m-a vazut femeia s-a bucurat mult de tot. Ma tinea in brate, ma mangaia, se purta ca o mama adevarata. Problema a fost ca a venit seara si a vrut sa-mi faca baie, sa ma spele. Am intrat in cada si cand a inceput femeia sa ma mangaie, de sub apa a aparut un… monstru! Italianca era sa faca infarct! A fugit din camera si din ziua aia nici ca am mai vazut-o”, a povestit amuzat Marcel.

Dan Alban a murit intr-un teribil accident de masina petrecut in Italia, in 1991. In masina se afla si Cornel Dinu, care a supravietuit miraculos, dar care a avut nevoie de o perioada lunga de recuperare. Sotia lui Alba, Lisa, s-a casatorit dupa 14 ani cu Mircea Sandu, actualul presedinte al FRF.

Piticul Marcel a avut parte de un destin nefericit, bautura si anturajele dubioase in care a intrat ulterior aducandu-l acum in strada. Putin stiu ca Marcel Ungureanu a jucat in urma cu aproape 10 ani intr-un videoclip al trupei Tapinarii. Melodia “Sunt fericit” a devenit in acest sezon sursa de inspiratie pentru galeria Stelei, fiind adoptata ca unul dintre imnurile fanilor “ros-albastri” la meciurile favoritilor. Din pacate, Marcel locuieste acum in scara unui bloc din Bucuresti, din Piata Amzei, traind din mila celor care isi parcheaza masinile in zona.

 

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate