Dezvaluiri WOWbiz.ro: J.R., chemat in Romania in ianuarie 2013! Actorul Larry Hagman trebuia sa dea startul noii serii "Dallas"

Romanii au suferit de doua ori la moartea actorului Larry Hagman. Intai pentru ca odata cu interpretul magistralului rol a murit si personajul, J.R. si apoi pentru ca, la inceputul anului viitor, actorul avea programata o vizita in Romania. El urma sa ne viziteze tara, la invitatia Antenei 1, pentru a da startul noii serii "Dallas".

Distribuie pe:

Autor: I.A.

fara descriereLarry Hagman alias "J.R." urma sa ne viziteze tara la inceputul lui ianuarie 2013Romanii au ratat sansa sa-l vada din nou in carne si oase pe celebrul J.R.. Din pacate pentru fanii sai, saptamana trecuta, actorul care i-a dat nastere maleficului personaj a decedat, rapus de cancer. Putin inainte sa moara, Larry Hagman aproape batuse palma cu Antena 1 pentru o vizita in Romania, chiar la inceputul lunii ianuarie 2013.

fara descriereCelebri actori din rolurile principale ale noii serii "Dallas"Marele J.R ar fi trebuit sa fie cel ce anunta debutul mult-asteptatei serii noi a "Dallasului" pe 5 ianuarie. Postul de televiziune a cumparat drepturile de difuzare ale tuturor episoadelor ce alcatuiesc "Noul Dallas". Din pacate, romanii nu mai au acum ce face decat sa-i pastreze vie amintirea lui J.R., personajul negativ care a reusit un lucru aproape imposibil: sa fie iubit de telespectatori, in ciuda rautatii sale deja legendare.

fara descriereLarry Hagman (dreapta), in timpul vizitei la Slobozia, alaturi de Ilie Alexandru (centru) si Printul Paul al RomanieiDaca ar fi trait, Larry Hagman nu ar fi fost la prima vizita in Romania. El mai vizitase plaiurile mioritice in 1999 cand a fost intai in Cluj, unde s-a intalnit cu cadrele militare si a primit cadou un clop din Maramures, pe care l-a purtat cu mandrie in locul palariei de texan. Cu aceeasi ocazie el a vizitat si celebra copie din Slobozia a fermei Southfork din serialul "Dallas", construita de Ilie Alexandru, pe atunci milionar supranumit "J.R. de Romania".

Larry Hagman, interpretul lui J.R. Ewing din serialul "Dallas", a murit la vârsta de 81 de ani, în urma complicaţiilor produse de cancerul la ficat de care suferea de peste 20 de ani.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate