DEZVALUIRI WOWBIZ.RO! Seful lui Dinamo, Nicolae Badea, s-a operat in mare secret in Turcia! Interventia chirurgicala la tiroida a avut loc la aceeasi clinica unde s-a tratat si Andreea Marin

Nicolae Badea (64 de ani), presedintele consiliului de administratie al lui Dinamo, a mers, la sfarsitul saptamanii trecute, in Istanbul (Turcia), unde a fost supus unei interventii chirurgicale la glanda tiroida. Interesant este faptul ca seful "cainilor" s-a operat la grupul de spitale Acibadem, care figureaza ca sponsor al lui Dinamo.

Distribuie pe:

fara descriereNicolae Badea (stanga), in momentul semnarii parteneriatului cu clinica turcaBoss-ul dinamovist Nicolae Badea a ales sa isi rezolve problemele cu tiroida la grupul de spitale Acibadem, care este, din iulie 2012, sponsor al lui Dinamo. Interventia chirurgicala a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, in Turcia, si, pentru ca totul a decurs bine, luni a revenit in Romania. Medicii i-au recomandat presedintelui din Stefan cel Mare sa stea acasa cateva zile pentru recuperare, din acest motiv fiind amanata o sedinta a actionarilor din "Groapa". Pe ordinea de zi a sedintei se afla situatia lui Dragos Savulescu, care a anuntat ca se retrage, dar si situatia clubului, care are mari probleme financiare. Tocmai din acest motiv, e posibil ca Nicolae Badea sa fi avut parte de o reducere consistenta de la Acibadem, mai ales ca el a purtat negocierile cu turcii, in vara acestui an, cand grupul de spitale a devenit sponsor al "cainilor".

fara descriereSi Andreea Marin a ales acelasi spital

Andreea Marin s-a operat si ea, in aprilie 2012, la acelasi spital. Sotia lui Stefan Banica jr a suferit o interventie chirurgicala la spate si a ramas internata in spitalul din Istanbul inca o saptamana pentru recuperare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate