Dezvaluiri WOWbiz.ro! Uite cine a ajuns in Parlament! A pierdut sute de mii de euro la table, iar mama lui l-a salvat din mainile creditorilor. Incredibila poveste a deputatului Alin Bucur, fiul afaceristului Costel Bucur

Supranumit “Gigi Becali” de Buzau datorita prieteniei stranse cu “latifundiarul din Pipera”, Costel Bucur s-a remarcat in urma cu aproape 5 ani, cand a devenit patronul echipei locale Gloria. Usor, usor, afaceristul a iesit din prim-plan-ul vietii publice din Romania, dar a aparut spectaculos in aceasta toamna Alin Bucur, fiul lui Costel, cel care a prins in mod incredibil un loc in Parlamentul Romaniei.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

##VIDEO10429##

fara descrierefara descriereAlin Bucur a candidat pentru functia de deputat din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu in Teleorman. Inscris in colegiul 3 Alexandria, Bucur jr. a avut drept rival un “monstru” local al USL-ului, Liviu Dragnea. Desi diferenta dintre cei doi a fost zbrobitoare, Dragnea 74%, Bucur 14%, ambii vor merge in Parlamentul Romaniei.

Trecutul deputatului PP-DD, Alin Bucur, este unul destul de controversat, fiind de notorietate faptul ca acesta a avut mari probleme cu jocurile de noroc. Tatal sau, Costel, este recunoscut ca un jucator foarte bun de table, fiind partener de “babaroase” cu alti campioni de profil cum ar fi Gigi Becali, Mitica Dragomir sau Gigi Netoiu.

Fiul Alin a crezut ca a mostenit talentul tatalui si a inceput sa joace in diverse locatii private. Dar a pierdut din ce in ce mai mult, a ramas fara bani si la un moment dat a ajuns cu datorii de cateva sute de mii de euro la mai multe persoane. Prins cu usa de creditori, Alin Bucur a fost salvat de mama sa, care i-a platit toate datoriile. Dupa acest episod, baiatul lui Costel Bucur a scapat de viciul jocurilor de noroc, iar acum se pregateste sa intre in Parlamentul Romaniei.

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate