Vedete

Dezvăluirile care au cutremurat România în momentul în care Elena Udrea a vorbit despre viaţa în arest! “Strangea gândaci de 10 centimetri din celulă în care a fost inchisa”

In 2015, în perioadă în care a stat în Arestul Capital, fostul ministru a trăit momente cumplite

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

De o săptămâna, Elena Udrea este închisă la puşcăria “El Buen Pastor” după ce oamenii legii din Costa Rica au ridicat-o în plină stradă şi au arestat-o! (incredibil, ce voia sa faca Elena Udrea inainte de a fi arestata in Costa Rica)

În penitenciarul groazei, aşa cum îi spun cei din America Centrală, fostul ministru stă în condiţii foarte grele, chiar inumane, însă, aşa cum i-a obişnuit pe toţi, ea nu se plânge! Poate şi pentru că, în urmă cu trei ani, a trecut prin momente la fel de dificile şi în România, chiar în Arestul Poliţiei Capitalei.

Elena Udrea a trăit clipe grele în Arestul Capitalei! "Beam cafeaua lângă toaletă, într-un spaţiu de 1 mp"

La vremea respectivă, presă a relatat cu lux de amănunte coşmarul blondei de la Cotroceni, povestite chiar de ea. 
Timp de două luni cât a stat la “racoare”, ex-deputată a legat o prietenie, spunea ea, “pe viata” cu o colegă de celulă reţinută pentru fraudă. “Ne beam cafeaua lângă toaletă, într-un spaţiu de 1 mp, ne ajutam la spălatul pe păr, lucruri destul de intime…”, povestea Udrea.

O altă dovadă că Elena Udrea a trăit clipe grele în Arestul Capitalei a fost şi dezvăluirea în care ea spunea cum strângea gândaci de 10 centimetri din celulă în care a fost închisă!  “Intr-o noapte, pe la 4.00, ne-am trezit şi am crezut că era un şoarece care a intrat în cameră, de fapt era un gândac uriaş care intrase într-o capcană şi se plimbă cu ea”, a zis Udrea cu amărăciune în glas, la scurt timp după ce a fost eliberată. 

Galerie foto