Vedete

Dezvaluirile emotionante ale Katarinei despre Andrei Gheorghe! Tanara era fiica vitrega a jurnalistului “Mi-a dat mesaj. Face mereu asta”

Andrei Gheorghe a avut patru copii, asa spunea mereu. Desi doar Anastasia era fiica sa naturala, ceilalti trei erau copiii Petrutei, femeia care i-a fost alaturi pana in 2015, cand cei doi au divortat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Dezvaluirile emotionante ale Katarinei despre Andrei Gheorghe! Tanara era fiica vitrega a jurnalistului “Mi-a dat mesaj. Face mereu asta”icon photo

Intre Andrei Gheorghe si Katarina, fiica sa vitrega, tanara care crescuse in casa lui, a fost mereu o relatie deosebita. Katarina, care este cantareata, a marturisit, in urma cu cateva saptamani, intr-o emisiune tv, ca Andrei Gheorghe este cel care a incurajat-o mereu sa cante. “Acum, inainte de a intra in emisiune, mi-a dat mesaj si mi-a spus sa fiu eu insami, ca o sa fie bine. Mereu face asa”, a spus Katarina.

Tanara de doar 18 ani a povestit ca Andrei Gheorghe este cel mai mare critic al ei. “Dupa ce termin cate o piesa la studio, mereu ii duc lui melodia. Si el incepe, trebuie mai mult bas, trebuie mai multa energie, si tot asa. Trebui sa-mi scot caietelul si sa scriu ce-mi spune el”, povestea Katarina in urma cu putin timp.

Andrei Gheorghe a fost gasit mort, luni seara, in casa lui din Voluntari, unde locuia sinngur, dupa ce in 2015 divortase de a doua sa sotie, Petruta, mama Katarinei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune